Veilig & vertrouwd
 Klantenservice
 010-7516400

Valtifest

Home > Festivals > Valtifest
  • INFORMATIE
  • FOTO'S
Valtifest - tickets voor €47,40 inclusief Bol.com cadeaukaart

Op zaterdag 7 september vindt het kleurrijke en uitzinnige Valtifest plaats in Amsterdam. Het thema in 2019 is Plastic Fantastic. Weg met plastic, lang leve plastic. Valtifest 2019 wordt een absurd en spetterend afscheidsfeest van plastic. Koop je tickets nu voor €47,40 en ontvang een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €7,50.

Line-up
Todd Terry, Felix Da Housecat The Rad Pack featuring Willie Wartaal, Mason & Joost Van Bellen, 2000 And One, Remy Unger, Eric De Man, Isis, Disco Dolly Soundsystem, Miss Bunty, Julian Cross, WANNABEASTAR en meer.

Algemene informatie
Wanneer: zaterdag 7 september
Tijden: van 13.00 tot 23.00 uur
Locatie: Kaap Oost, Amsterdam
Leeftijd: 18 jaar en ouder
Prijs: tickets voor €47,40 inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €7,50
Je ontvangt de Bol.com cadeaukaart binnen 7 dagen in je e-mail
Je koopt je festivalticket voor de officiële prijs

De sfeer op Valtifest
Valtifest 2019 wordt een absurd en spetterend afscheidsfeest van plastic. Het festival recyclet zichzelf dit jaar tot een gloednieuw vuig festival op een nieuwe locatie, waarbij alle ellende rondom plastic eens flink te grazen wordt genomen. Het wordt een vrolijke fantastische felgekleurde elastische bende, waar alles vreselijk in de plasticsoep en uit de plastic vaatwashandschoen gaat lopen.

Dresscode
Recycle het plastic in je huis, van je werk, van straat of van waar dan ook en maak er een glorieuze afscheidsode aan de verguisde kunststof van.

Kaartje kwijt? Geen zorgen, download hem: https://eventix.nl/search/search-tickets/. Ook voor overige vragen kan je Eventix mailen.

Adres

Valtifest

Weer

AANTAL
TICKET
PER STUK
TOTAAL


Valtifest - tickets voor €47,40 inclusief Bol.com cadeaukaart

Entree

Bijzonderheden staan vermeld bij INFORMATIE
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
 
Hier sturen wij de tickets naar toe.
Betaalmethode
Je betaalt via iDeal
Kies je bank*
Nieuwsbrief
Ja, ik wil leuke acties en aanbiedingen van Veronica Uitgeverij en Sanoma ontvangen via e-mail. Zie ook onze privacy voorwaarden
* verplicht in te vullen informatie
Wil jij geen aanbiedingen missen van Leukstetickets.nl en Sanoma? Meld je dan nu aan!
Je E-mailadres:
Zie ook onze privacyverklaring