Veilig & vertrouwd
 Klantenservice
 010-7516400

Toverland - Halloween Special

Home > Halloween > Toverland - Halloween Special
  • INFORMATIE
  • FOTO'S
Of je nu een thrillerfanaat bent óf al vlekken krijgt bij de gedachte aan pompoenen, in Attractiepark Toverland kies je zelf het spanningsgehalte uit. Kortom: een griezelig goed feestje voor iedereen! Vijf redenen om attractiepark Toverland te bezoeken tijdens Halloween:

1. Halloween Nights
Wanneer de avond valt neemt de spanning toe in Attractiepark Toverland en is het tijd voor de Halloween Nights. Bereid je voor op 7 spectaculaire avonden tot 23.00 uur met maar liefst 100 karakters in 9 spectaculaire scare zones. Gruwelijk mooi en griezelig goed. De avonden worden grootser en spannender dan ooit tevoren; dat wil je niet missen!

2. Halloween Days
Halloween in Toverland is met een special dag- en avondprogramma leuk voor jong en oud. Overdag ontmoet je tijdens de Halloween Days vrolijke heksen, spinnen en spoken, kun je je wagen in het betoverde doolhof vol griezels en presenteren de toverbroertjes Bertus en Jaapie een meeslepende show. Een avontuurlijke dag vol verrassingen, speciaal voor wie de avonden nog net iets te spannend zijn.

3. Bepaal je eigen angst
Wordt het voor jou toch even net iets te eng? Gillen heeft geen zin, maar toveren wel! Jouw enige hulpmiddel in de strijd tegen het kwaad is de Halloween Toverstaf. Met deze toverstaf heb je een uniek wapen in handen dat clowns, monsters, vogelverschrikkers en andere gruwelen op afstand houdt. Speciaal voor jongere kinderen, angstige ooms en tantes en stiekeme bangeriken.

4. 35 attracties in 6 themawerelden
Natuurlijk is jouw bezoek aan Toverland deze herfstvakantie niet compleet zonder heerlijke ritjes in de 35 attracties en shows die het park te bieden heeft. Verspreid over maar liefst 6 themawerelden vind je o.a. 5 spectaculaire achtbanen, de adembenemende fonteinenshow Katara - Fountain of Magic en heerlijke waterattracties voor het hele gezin. Niets is zo indrukwekkend als in de avond 3 keer over de kop gaan tijdens een vlucht met 90 km/h in de vorig jaar geopende achtbaan Fēnix. Zo wordt jouw Halloween-dagje in Toverland nog magischer!

5. Spectaculaire vuurwerkshow
Na een heerlijk avondje griezelen wordt iedere Halloween Night om 22.45 uur op spectaculaire wijze afgesloten met een magische vuurwerkshow. Geniet van een prachtig en kleurrijk spektakel dat je nog lang zal heugen! Bovendien komen de karakters daarna allemaal samen bij de uitgang, zodat jij nog niet die ene toffe foto kunt maken met jouw favoriete karakter. Mis het niet!

Actieprijs:
Tickets nu voor maar € 26,40 i.p.v. € 33,-

Voorwaarden:
- Prijs is inclusief € 0,70 servicekosten.
- Tickets zijn geldig t/m 3 november 2019.
- Kinderen tot 90cm, jarigen en rolstoelgebruikers hebben gratis entree.
- Tickets zijn geldig voor volwassenen en kinderen v.a. 120 cm.
- Tickets voor kinderen 90-120 cm zijn te koop aan de kassa voor €23,50.
- De Halloween Days vinden dagelijks plaats van 12 t/m 27 oktober 2019. De
- Halloween Nights maak je mee op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober 2019
- Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk.
- Check de actuele openingstijden en verdere voorwaarden op www.toverland.com

Adres

Toverland - Halloween Special
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Route

Weer

Vandaag
6 uur
13° / 14°
Vandaag
9 uur
14° / 15°
Vandaag
12 uur
13° / 14°
Vandaag
15 uur
14° / 14°
Vandaag
18 uur
14° / 14°
Vrijdag
11° / 15°
Zaterdag
11° / 12°
Zondag
10° / 14°
Maandag
11° / 14°
AANTAL
TICKET
PER STUK
TOTAAL


Toverland - Halloween Special

Toverland

Bijzonderheden staan vermeld bij INFORMATIE
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
 
Hier sturen wij de tickets naar toe.
Betaalmethode
Je betaalt via iDeal
Kies je bank*
Nieuwsbrief
Ja, ik wil leuke acties en aanbiedingen van Veronica Uitgeverij en Sanoma ontvangen via e-mail. Zie ook onze privacy voorwaarden
* verplicht in te vullen informatie
Wil jij geen aanbiedingen missen van Leukstetickets.nl en Sanoma? Meld je dan nu aan!
Je E-mailadres:
Zie ook onze privacyverklaring