Gevestigd in het Zuid-Limburgse Valkenburg ligt ASP Adventure: organisator van onvergetelijke, unieke activiteiten, die wij o.a. in het grootste ondergrondse grottenstelsel van Europa aanbieden. 

Met haar prachtige natuur en rijke historische verleden vormt het schitterende Zuid-Limburgse landschap namelijk het perfecte decor voor een unieke activiteit.

Grotbiken door de Limburgse mergelgrotten!

Één voor één verdwijnen we op onze cardanfietsen (mountainbikes zonder kettingen) achter onze professionele gids aan, de aardedonkere gangen in. Het is hier zó donker. En ook zó stil. In het schijnsel van de fietslamp is er eigenlijk heel veel te zien; historische wandtekeningen, grote open ruimtes en af en toe moeten we ineens ook heel … diep … BUKKEN! Beleef deze 1,5 uur durende activiteit in de Sibbegroeve op meer dan 35 meter onder de grond en laat je verrassen. (vanaf 1,40 meter mogelijk, natuurlijk moet u de basisvaardigheden van het fietsen beheersen)

Voor Grotbiken  kunt u deelnemen vanaf 1,40 meter, natuurlijk moet u de basisvaardigheden van het fietsen beheersen. Het vindt plaats in de Sibbegroeve bij Valkenburg op meer dan 35 meter onder de grond. De constante temperatuur is 12 graden en vanuit het meldpunt moet u 163 treden naar beneden om bij uw startpunt te komen van uw activiteit. Gezien de maatregelen rondom corona starten we met kleinere groepen (maximaal 10 personen) en dient u ruim op tijd  aanwezig te zijn. Koffie en thee vooraf is inclusief. U ontvangt na reserveren een code die u digitaal moet verzilveren bij ASP adventure op de website zodat u uw gewenste datum kunt vastleggen.

 

Grotbiken door de Limburgse Mergelgrotten

Valkenburg, Limburg

€ 30,00 € 25,00

Je bespaart € 5,00

Meest recente bestelling: 1 dag en 23 uur geleden


Wat te verwachten

Constante temperatuur is 12 graden

Koffie en thee vooraf is inclusief

Deelnemer kan gebruik maken van de cardanfietsen (mountainbike zonder ketting)

Activiteit duurt 1,5 uur


Voorwaarden

Deelnemer moet minimaal 1,40m zijn

Gezien de maatregelen rondom corona starten we met kleinere groepen (maximaal 10 personen)

Ruim op tijd aanwezig zijn