43%
43%

Op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam

Zin in een bijzonder uitje? Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes. Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan!

Ook bij Body Worlds: GRATIS InBody scan (t.w.v. €35). Benieuwd geworden hoe je eigen lichaam is samengesteld en of je in balans bent? Breng dan zeker een bezoekje aan BODY WORLDS Amsterdam en doe de gratis InBody scan. De InBody scan gaat verder dan alleen het meten van je BMI. Naast je gewicht en lengte, meet het apparaat namelijk ook de hoeveelheid vet, spieren en vocht wat in je lichaam zit. Dit zijn belangrijkere indicatoren voor je welzijn dan lichaamsgewicht.

Bestel nu je tickets!

  1. Klik op de groene button Bestellen en selecteer het aantal tickets
  2. Betaal met gemak via IDEAL en na betaling ontvang je per mail een bevestiging met je actiecode
  3. Ga naar https://www.bodyworlds.nl/tickets/
  4. Selecteer het gewenste tijdstip (indien er 0 Tickets over zijn, zijn alle tickets reeds vergeven)
  5. Selecteer het aantal tickets (let op. Er kunnen niet meer tickets geselecteerd worden, dan achter het tijdstip staat genoteerd)
  6. Klik op Boek nu
  7. Verzilver je actie code en selecteer Bestelling plaatsen (voor elk ticket dient een unieke code ingevoerd te worden. 4 tickets staan dus gelijk aan 4 unieke codes) 
  8. Je bestelling is afgerond en wordt verstuurd naar het ingevulde mail adres

Body Worlds

Amsterdam

€ 23,95 € 13,50

Je bespaart 43%


Wat te verwachten

Maak een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam.

GRATIS InBody scan (t.w.v. €35)


Voorwaarden

Gekochte tickets zijn tot en met 30 november 2020 geldig.

Kinderen t/m 18 jaar betalen €8,50 (ipv €15,00).

Vooraf reserveren is verplicht.