Met topkorting naar Familiepark Drievliet

Op zoek naar het ideale dagje uit voor de hele familie? Drievliet, in Den-Haag, is een attractiepark waar je ogen en oren tekort komt. 

Sterker nog; al je zintuigen worden er geprikkeld. Bekijk Skull Rock in het CineMagic 5D theater, waar je het gespetter van de zee voelt en de lucht van stinkende kapitein Scabb opsnuift. Maak je een vrije val of wordt je afgevuurd naar de top, beleef het in de Chute, maar je kan ook zelf in actie komen door een fietstocht door de lucht te maken in de Tijdmachine. In de Formule X schiet je binnen twee seconden naar een snelheid van 70 kilometer per uur en in De Kwal ga je echt een paar keer helemaal over de kop. Probeer dan nog maar eens recht te blijven lopen.

Ook voor de allerkleinsten is er veel te beleven. In het gebied Lol Atol kunnen ze gezellig met een treintje, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren of in een sleepbootje om de walvis te redden.

Er is voor iedereen iets leuks te beleven in familiepark Drievliet.

 

Maatregelen i.v.m. Covid 19 

Drievliet zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van hun bezoek aan het park. De medewerkers zijn herkenbaar en goed getraind en zetten zich in om jou op een veilige manier een leuke dag te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf, bij aanschaf van je ticket via deze webshop, een dag te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook wordt het aantal bezoekers, per dag, beperkt. In het park zijn overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers.

Hoe werkt het?

  1. Voor het bezoek aan Drievliet dien je 2 tickets te hebben; 1 x entreeticket en 1 x dagslotticket (met het dagslotticket reserveer je de dag dat je naar het park wilt komen).
  2. In het afrekenscherm selecteer je de dag van je geplande bezoek en het aantal tickets dat je wilt kopen. 
  3. Na aankoop ontvang je in jouw mailbox de entreeticket(s) én de dagsslotticket(s). 
  4. Het is dus NIET nodig om via Drievliet nogmaals een reservering te plaatsen voor de dag dat je wilt komen. 
  5. Uitzondering geldt voor kinderen tot 1 meter lengte. Zij hebben gratis toegang. Voor elk kindje tot 1 meter lengte reserveer je via Drievliet het dagslotticket.
  6. Neem tijdens je bezoek zowel je entreeticket(s) als je dagslotticket(s) mee.

Een  reservering van de dag dat je het park wilt bezoeken (dagslotticket) is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 100cm hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een dagslotticket verplicht. De aanbieding geldt van 1 t/m 7 juli.

 

Familiepark Drievliet

Bestel nu jouw tickets met €10,50 korting! Deze aanbieding geldt voor entree t/m 7 juli dus wees er snel bij!

€ 25,50 € 15,00

Je bespaart 10,50

Meest recente bestelling:
15 minuten geleden


Wat te verwachten

Drievliet volgt het protocol/richtlijnen van het RIVM/Veilig Samen Uit en beperkt het aantal bezoekers

Drievliet handhaaft hygiënische maatregelen zoals scheidingswanden, desinfectie, centrale desinfectieplekken.

De wachtrijen zijn onderverdeeld met 1,5 m markeringen.

Tot nader order zijn honden helaas niet toegestaan (m.u.v. hulp- of blindegeleidehond).


Voorwaarden

Deze aanbieding geldt voor entree van 1 t/m 7 juli.

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Voor een bezoek aan Drievliet heb je 2 tickets per persoon nodig; 1 entreeticket en 1 dagticket, beiden via deze webwinkel te verkrijgen.

Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang, voor hen is het reserveren van een dagticket, via de website van Drievliet, verplicht.