Een Escape Tour is een unieke en leuke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad in teams van 2-5 personen te vinden. In Nederland is er in meer dan 20 steden een Escape Tour beschikbaarEn ook erg handig: je kan de game starten wanneer jij maar wil! 
 
Aan de hand van de app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten. Met een Escape Tour ontdek je de stad dus op een totaal andere manier en leer je de stad nog beter kennen, terwijl je bezig bent met een plezierige strijd tegen de klok. 
 
Met meer dan 35 Escape Tours in diverse Europese steden is er ook in jouw favoriete stad een Escape Tour te spelen! Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te reserveren. Perfect om te combineren met een gezellig etentje met collega's, familie of vrienden! 
 
Ervaar het zelf met Escape Tours! 

 

Ontdek de geheimen van diverse steden met Escape Tours!

Bestel nu met 40% korting!

€ 49,95 € 29,95

Je bespaart 40%


Wat te verwachten

35 Escape Tours in diverse Europese steden

Je kan de game starten wanneer je wilt

Uitdagende vragen en opdrachten

Voor 2 - 5 personen


Voorwaarden

Geen openingstijden