38%
38%

3 dagen midden in de bossen bij Weerribben Wieden en Giethoorn incl. diner

Buitengoed Fredeshiem is gelegen op een prachtig landgoed op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe. Een verblijf in dit hotel staat dan ook garant voor een oase van rust en een comfortabel verblijf. Alle kamers liggen op de begane grond en beschikken over een televisie en een telefoon. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet.

De meeste kamers hebben een eigen terras met uitzicht op het omliggende bos. In het restaurant kun je de hele dag terecht voor ontbijt, brunch, lunch, diner of gewoon voor een kopje koffie met huisgemaakte gebak. In de zomermaanden is het heerlijk toeven op het terras.

Buitengoed Fredeshiem ligt op een geweldige locatie midden in de natuur en bij de twee Nationale Parken: Weerribben-Wieden en het Drents-Friese Wold.

De afwisselende omgeving leent zich dus perfect om lekker te gaan wandelen, te fietsen of te mountainbiken. Daarnaast kun je ook een uitstapje maken naar het waterrijke dorpje Giethoorn, ook wel het 'Venetië van Nederland' genoemd.

Ga hier culinair genieten in één van de gezellige restaurantjes aan het water of huur een fluisterbootje en maak een leuke tocht over het water.

3 dagen midden in de bossen bij Weerribben Wieden en Giethoorn incl. diner

Buitengoed Fredeshiem

€ 113,00 € 69,50

Je bespaart 38%


Wat te verwachten

2 overnachtingen

2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 25,00 p.p.

1 x 2-gangendiner op de dag van aankomst t.w.v. € 17,50 p.p.

Gratis wandelkaarten uit de omgeving


Voorwaarden

Gelegen nabij N.P. Weerribben Wieden en het Drents-Friese Wold

Mogelijkheid tot fietsen huren bij het hotel (tegen betaling)

Tip: ga ook een dagje naar Giethoorn