46%
46%

Helikopter Experience

De spanning neemt toe, je ziet de EC 120 B helikopter al aankomen, mensen instappen, andere mensen vol enthousiasme en met adrenaline uitstappen. Je krijgt een uitgebreide uitleg en briefing van het grondpersoneel en je eigen boardingpass. De helikopter stijgt op en je ervaart hoe bijzonder het is om de wereld van boven te bekijken. Je blijft ongeveer zes minuten in de lucht en in die tijd beleef je onvergetelijke momenten. Zodra je weer met beide benen op de grond staat krijg je de mogelijkheid om een foto te maken met de helikopter.

Aansluitend of voorafgaand is er de mogelijkheid om op basis van roulatie de Segway te ervaren. Dit is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende voertuig ter wereld. Veel mensen vinden het rijden op een Segway er lastig uitzien. Hierdoor wordt er gestart met een uitleg en een kleine training. Durf je het aan om je grenzen te verleggen en achteruit een slalom proberen? Je krijgt de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen te proberen. Zo kun je extra van je helikopter experience genieten.

Stap 1. Bestel het ticket via de bestelknop
Stap 2. Je krijgt het ticket in je mailbox 
Stap 3. Na bestelling kun je HIER een reservering plaatsen.

Deelname aan de Helikopter Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door Heliwens. Deze zijn te vinden op de website van Heliwens (www.heliwens.nl/agenda). Hiervoor dient wel vooraf gereserveerd te worden.

 • Leeftijd vanaf ongeveer 4 jaar. Voor deelnemers van 4 – 12 jaar graag vooraf overleg, het is dan ook niet altijd mogelijk om Segway te rijden.
 • Onder voorbehoud van weersomstandigheden. (Bij slecht weer kan er niet worden gevlogen. Er worden dan uiteraard nieuwe dagen afgesproken.)
 • De tickets zijn een jaar na bestelling geldig.
 • Vooraf reserveren verplicht.

Optioneel

 • Cockpitview (naast de piloot exclusief voorin); €30,- p.p.
 • Windowseat; €10,- p.p.
 • Dubbele vliegtijd boeken; €49,- p.p.
 • Voorkeurstijd reserveren; € 10,- p.p.
 • Annuleringsverzekering (ticket jaar langer geldig voor annuleren tot 5 dagen voor event); € 10,-
 • Filmpje van je vlucht; € 20,-
 • Polaroid foto bij de heli: € 5,-
 • Vip pakket € 30,- met daarin Windowseat, Filmpje van je vlucht, Annuleringsverzekering en een Polaroid foto.

Voor vragen en reserveren neem contact op via emailinfo@experienceevents.nl
of Telefoon: 085-489 7651. 

Er wordt gevolgen in regio Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Arnhem, Utrecht, Heerenveen, Breda, Barneveld, Tilburg en in België Antwerpen, Spa Franchorchamps, Gent en Burgge.
Er kan geen exacte plaats vooraf gecommuniceerd worden, omdat dit ivm (landings)vergunningen constant een andere plaats is (maar wel in de regio).

Helikoptervlucht en Segway

Diverse locaties

€ 149,00 € 69,00

Je bespaart 46%


Wat te verwachten

Helikopter Experience 30 minuten, 6 minuten vlucht €69,00

Helikopter Experience 30 minuten, 12 minuten vlucht €99,00

Helikopter vlucht 30 minuten €249,00