WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf sinds 1968 met 15 unieke hotels op de leukste plekken en steden. Kies jij voor het strand, de mooie natuur of een citytrip in eigen land? Je vindt het bij WestCord Hotels!

Hotel New York is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika-Lijn. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten.

Veel authentieke details zijn terug te vinden overal in het hotel en de sfeer van toen is nog steeds voelbaar. Het eigentijdse hotel staat op één van de mooiste locaties van Rotterdam: Kop van Zuid, met uitzicht op de Maas. Hotel New York biedt 72 hotelkamers, waaronder twee  torenkamers en enkele directievertrekken.

Het restaurant van Hotel New York wordt ook wel ‘de huiskamer van Rotterdam’ genoemd. Hier is het van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gezellig druk. Het grote terras biedt een heerlijke plek met uitzicht op het water. In het souterrain is NY Basement gevestigd. Een trendy restaurant en cocktailbar. Hier ervaar je de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Hotel New York beschikt ook over verschillende vergaderzalen.

Hoe kun je jouw voucher aanschaffen en verzilveren?


Bestel een voucher door op de groene knop 'bestellen' te klikken.


Je onvangt jouw voucher met unieke vouchercode per e-mail. Ga vóór 31 maart 2021 naar de aangegeven website op jouw voucher en volg de volgende 5 stappen om jouw unieke reserveringscode te verzilveren.
Stap 1: Selecteer de check-in en check-out datum en druk op zoeken.
Stap 2: Kies jouw kamer en klik op 'toon prijzen'.
Stap 3: Klik onder het kopje 'Promotie tarieven' op Boek nu.
Stap 4: Vul je gegevens in voor de reservering.
Stap 5: BELANGRIJK: Vul onder het kopje 'speciale verzoeken' jouw unieke vouchercode in en voltooi de reservering.
Dit is nodig om reserveringscode te controleren.
Stap 6: Print je ticket en neem deze mee naar het hotel. Dit is jouw betalingsbewijs.

Hotel New York overnachting incl. ontbijt

Rotterdam

€ 149,00


Wat te verwachten

Deze actie is o.b.v. verblijf voor 2 personen in een standaardkamer inclusief ontbijt.

Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode.

Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.

Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.

Op basis van beschikbaarheid.


Voorwaarden

Feestdagen zijn uitgesloten voor sommige hotels.

Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.

Vouchers zijn tot en met 31 maart 2021 te verzilveren. De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Weekendtoeslag €20,- voor Hotel New York.