42%
42%

De Amsterdam Icebar is een van de coolste plekken in de stad. Deze geweldige bar wordt op een constante temperatuur van -10 graden Celsius gehouden en alles is volledig gemaakt uit ijs. Verbaas je over dit opmerkelijke staaltje techniek en geniet van de unieke locatie terwijl je jouw favoriete drankjes drinkt uit ijsglazen. Je krijgt een thermische jas om de koude (-10 ° C!) temperatuur te weerstaan. Daarnaast ontvang je ook drie gratis tokens die je kunt inwisselen voor een drankje als je in de Amsterdam Icebar bent.

De bar bestaat uit twee delen: een hip cafe en de ijsbar zelf, die is gelegen aan de achterzijde. Je kunt relaxen in het cafe en naar muziek luisteren terwijl je een koud biertje drinkt of geniet van jouw favoriete cocktail. Daarna zal je de juiste kleding krijgen en naar de ijsbar geleid worden waar alles, van de meubels tot de muren en de kunst, volledig gemaakt is uit ijs. Een deel van de ervaring omvat het beroemde avontuur van de Nederlandse ontdekkingsreiziger Willem Barentsz, die bijna een jaar lang strandde op het eiland Nova Zembla in het Noordpoolgebied.

  1. Klik op de groene button Bestellen en selecteer het aantal tickets
  2. Betaal met gemak via IDEAL en na betaling ontvang je per mail een bevestiging met je actiecode
  3. Ga naar https://www.xtracold.com/nl/icebar-tickets/
  4. Selecteer het gewenste tijdstip (indien er 0 Tickets over zijn, zijn alle tickets reeds vergeven)
  5. Selecteer het aantal tickets (let op. Er kunnen niet meer tickets geselecteerd worden, dan achter het tijdstip staat genoteerd)
  6. Klik op Boek nu
  7. Verzilver je actie code en selecteer Bestelling plaatsen (voor elk ticket dient een unieke code ingevoerd te worden. 4 tickets staan dus gelijk aan 4 unieke codes)
  8. Je bestelling is afgerond en wordt verstuurd naar het ingevulde mail adres

Icebar

Amsterdam

€ 25,95 € 15,00

Je bespaart 42%


Wat te verwachten

Het ticket is inclusief drie drankjes.

Draag benodigde kleding die nodig is om de ijzige kou te overleven.

Duur: circa 45 minuten.


Voorwaarden

Tickets zijn geldig tot en met 30 november 2020.

Vooraf reserveren verplicht,