32%
32%

Madurodam het leukste uitje voor het hele gezin. Bewonder de bekendste Nederlandse gebouwen en plekken en ook de nieuwe attractie The Flying Dutchman.

Bezoek de nieuwe attractie The Flying Dutchman
Stap in Madurodam aan boord van een écht levensgroot Dakota-vliegtuig, één van de laatste in Nederland. Doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit. Dat moet je meemaken!

Veel te beleven: een park vol spectaculaire attracties en doe-dingen
Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf pomp je samen 800 miljard liter weg uit het Haarlemmermeer. Zo versla je die woeste Waterwolf.

Nieuw: Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D poppetje

Stap in de speciale 3D-fotomachine in attractie Zo Groot is Oranje en poseer voor de 3D selfie. Klaar met fotograferen? Bestel jouw poppetje vanuit huis. Trap daarna zelf een balletje op onze voetbalveldjes, wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland. Ook leuk om te doen: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en verdedig de stad tegen de Engelsen. Vuur op tijd de kanonnen af!

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in één van de twee speeltuinen!

Let op; Het is verplicht om je bezoekdatum & aankomsttijd te reserveren.

Hoe werkt het?

  1. Boek je kaarten door op de groene button 'bestellen' te klikken;
  2. Kies het aantal kaarten en rond de betaling af;
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail met een ticket met barcode;
  4. Ga naar madurodam-partner-tickets OF madurodam-tickets (kies: optie 3);
  5. Selecteer het aantal tickets;
  6. Reserveer je datum en tijdslot;
  7. Kinderen van 0 t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Voor hen dien je ook tickets te selecteren en een datum en tijdslot te reserveren;
  8. Doorloop het reserveringsproces. Direct daarna ontvang je de dag en tijdslot reservering per mail. 
  9. Neem je tijdslot-reservering ticket EN het ticket dat je via deze webshop koopt mee naar de kassa van Madurodam. Deze zijn beiden nodig om toegang te krijgen. Beide tickets kunnen ook vanaf een mobiele telefoon worden gescand bij de kassa.

Madurodam

Den Haag

€ 21,50 € 14,60

Je bespaart 32%

Meest recente bestelling: 19 uur geleden


Wat te verwachten

Bezoek de nieuwe attractie The Flying Dutchman!


Voorwaarden

Gekochte tickets zijn tot en met 30 november 2020 geldig.

Vooraf reserveren is verplicht.

Neem je tijdslot-reservering EN het ticket mee naar de kassa van Madurodam.

Kinderen van 0 tot 2 jaar hebben gratis toegang.