Op zoek naar een echt Nederlands uitje? Wat dacht je van dagje weg naar de oud-Hollandse steden Volendam en Marken in Noord-Holland? Ervaar de gezelligheid en gastvrijheid van de havenstad Volendam. Op het nabij gelegen schiereiland Marken beleef je de authentieke sfeer.

Je bepaalt zelf de vaartijden van je heen- en terugreis en de invulling van je echte Nederlandse uitje. Vanwege de mogelijke drukte, doen we graag een voorstel van de invulling van dagje in Volendam en Marken: begin je dag uit met een foto in Volendamse klederdracht. Vervolgens maken jullie met de boot van de Volendam Marken Express de overtocht naar Marken. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Bezoek de verschillende bezienswaardigheden op Marken. Hebben jullie trek gekregen? Voor een lekkere lunch of snack kun je terecht bij restaurant Taverne de Visscher. Wandel vervolgens nog wat rond op Marken en vaar terug met de boot naar Volendam. Om een echt Nederlandse uitje compleet te maken, breng je een bezoek aan de wafel-demonstratie bij Woltjes Backerij en geniet je van een originele Nederlandse wafel! Meer Nederlands kunnen we het dagje weg niet maken!

Tijdens het aankopen van een ticket, ben je verplicht om een datum van bezoek aan te geven. Echter mag je altijd op een andere dag langskomen dan ingevuld, zolang je bezoek maar binnen de geldigheid van de tickets plaatsvindt. Let op, je tickets zijn vanaf het moment van aankoop 1 jaar geldig. Wel is het van belang dat je de foto in Volendamse klederdracht vantevoren reserveert. Dat kan door tijdig te mailen naar info@markenexpress.nl

 

Dagje Volendam

Volendam, Marken

€ 28,50 € 20,00

Je bespaart € 8,50

Meest recente bestelling: 9 uur geleden


Wat te verwachten

1 × Retour overtocht Volendam & Marken - volwassenen

1 × Foto in traditioneel kostuum

1 × Ticket voor demonstratie bij Woltje's Bakery (incl. originele Nederlandse wafel)

Overtocht duurt ca 30 minuten


Voorwaarden

Tickets zijn 1 jaar geldig