90%
90%

Wil jij graag in jouw design vaardigheden investeren? Dan is de cursus 'Adobe expert' de uitkomst! Deze cursus, bestaande uit 3 trainingen, bestel je nu voor maar €39,-. De cursus is inclusief certificaten.

Adobe design expert met certificaten
Adobe is marktleider als het gaat om het creëren van mooie grafische content. Deze cursus omvat de instructies van de Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Met deze cursus leer je hoe je jouw foto’s kunt bewerken en hoe je nieuwe beelden kunt creëren. Deze kun je gebruiken voor je website, social media, etc. 

Studieprogramma
Dit pakket bestaat uit drie Adobe trainingen. Elke training is los van elkaar te volgen en bestaat uit verschillende leermiddelen, zoals video’s en e-books. Alle trainingen zijn geschikt voor beginners. Onderstaand de Adobe trainingen.

Adobe trainingen
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe InDesign

Certificaten
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe InDesign

Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor het Adobe design pakket!*

*Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. 

De cursus wordt aangeboden door Interplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert.

Adobe Expert

Online cursus

€ 399,00 € 39,00

Je bespaart 90%

Meest recente bestelling: 9 uur geleden


Wat te verwachten

Dit pakket bestaat uit drie trainingen; Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe Indesign.

Voor alle trainingen kan een apart certificaat behaald worden.

Cursus is in het Nederlands.

100% online cursus, dus studietijd zelf in te delen.


Voorwaarden

Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden.

De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen.