90%
90%

Wil jij graag in jezelf investeren? Dan is de cursus 'Zakelijke e-learning' de uitkomst! Deze cursus, bestaande uit 10 trainingen, bestel je nu voor maar €39,-. De cursus is inclusief certificaten.

Trainingen voor kleine ondernemers
Dit pakket met zakelijke E-learning trainingen is een must-have voor elke ondernemer. Of je nou werkt als zzp-er of een MKB-bedrijf leidt; dit pakket biedt voor iedereen waardevolle trainingen aan. Deze gaan bijvoorbeeld over de actuele AVG, time management maar ook over uitstelgedrag. Ook is er een training om het pesten op de werkvloer tegen te gaan.

Studieprogramma
Het programma bestaat uit 10 verschillende trainingen. Deze zijn allemaal los van elkaar te volgen. Elke training bevat videomateriaal om te bekijken en e-books om te lezen.

- AVG
- Internet Veiligheid
- Time Management
- Super Productiviteit
- Internet Marketing Strategie
- Stress test voor al je medewerkers
- Hoe krijg ik meer discipline?
- Communicatietraining voor leidinggevende
- Hoe voorkom ik uitstelgedrag?
- Stop pesten op het werk (of school)

Certificaten
Er kunnen in totaal 2 certificaten worden behaald.
- AVG
- Internet Marketing Strategie

Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor de cursus Zakelijke e-learning!*

*Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. 

De cursus wordt aangeboden door Interplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert.

Trainingen voor kleine ondernemers

Online cursus

€ 399,00 € 39,00

Je bespaart 90%


Wat te verwachten

Dit pakket bestaat uit 10 trainingen, zoals Communicatietraining voor leidinggevende, Super Productiviteit en Stress test voor al je medewerkers.

De prijs is inclusief een online examen en erkend certificaat bij slagen voor de trainingen; AVG en Internet Marketing Strategie.

100% online cursus, dus studietijd zelf in te delen.


Voorwaarden

e ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden.

De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen.