44%
44%

Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows! Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Ga over de kop in de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Doe je liever wat rustiger aan? Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?

Overnachten in Slagharen

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Maatregelen i.v.m. COVID-19

Slagharen zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van het bezoek aan het park. Slagharen weet als geen ander hoe gasten zich door het park bewegen en hoe gasten over het park kunnen worden verspreid. Hier helpen de medewerkers van Slagharen bij. Zij zetten zich in om jou op een veilige manier een fantastisch Wild West avontuur te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook zijn er in het park overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers. Met deze garanties is een dagje uit nú net zo veilig als voorheen. Slagharen maakt een gezellig dagje uit weer mogelijk!  

 

Hoe werkt het?

1. Koop een voucher door op de groene button "bestellen" te kilkken
2. Ga naar https://www.slagharen.com/nl/reserveer-bezoek
3. Kies ‘ik heb een geldig entreeticket’
4. Vul de barcode van je voucher in 
5. Kies de gewenste dag waarop je het avontuur wilt beleven
6. Vul eventueel het aantal kinderen in tot 4 jaar
7. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek
8. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden
9. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox
10. Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 3 januari 2021. 

Attractiepark Slagharen

Overijssel

€ 29,90 € 16,50

Je bespaart 44%


Wat te verwachten

Met de meer dan 30 attracties beleef je gegarandeerd een avontuurlijke dag!

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 3 januari 2021.


Voorwaarden

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Koop een voucher en verzilver deze op de website van Slagharen, zie "reserveren" voor uitleg.

Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht.