Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Wat is er te doen in Speelland?
In Speelland Beekse Bergen raken kinderen niet uitgekeken! Zo testen ze hun rijvaardigheid op het parcours van de Big Wheels, overwinnen ze de obstakels op de avontuurlijke stormbaan óf ontdekken ze één van de spannende waterattracties.  Of wat dacht je van een airtrampoline of de Kidkarts? Kortom, je vervelen doe je hier niet. Voor ontspanning en de nodige zonnestralen kun je terecht op het zandstrand. Wat wil je nog meer?

Let op: ticket is pas geldig na reservering. 

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'Bestellen' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken. Voor meer informatie zie 'Reserveren'. 

Voor alle actuele openingstijden klik hier.

Voor overige maatregelen klik hier.

  1. Ga naar https://www.beeksebergen.nl/spelen/zomeruitjes
  2. Klik op "Reserveer je bezoek"
  3. Kies de datum en het tijdslot waarin je binnen wilt komen
  4. Selecteer het aantal personen waar je een ticket voor hebt aangeschaft. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang maar er dient voor hen wel een ticket aangeschaft te worden. Klik daarna op 'Volgende'
  5. Kies voor een uitrijticket Speelland als je met de auto komt en klik op 'Voeg toe aan winkelwagen' en klik op 'Doorgaan'
  6. Vul je gegevens in en klik op 'Doorgaan'. Controleer de ingevoerde gegevens en klik op 'Bestelling plaatsen'
  7. Voer eventueel een betaling uit als je bijvoorbeeld een uitrijticket voor Speelland aan wilt schaffen
  8. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Neem op de dag van je bezoek de reeds gekochte entreebewijzen EN de reserveringsbevestiging mee. 

Speelland Beekse Bergen

Hilvarenbeek

€ 9,95 € 6,95

Je bespaart 30%

Meest recente bestelling: 1 dag en 5 uur geleden


Wat te verwachten

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang! Let op: het is wél noodzakelijk om voor hen op voorhand te reserveren.

Tickets zijn geldig t/m 30 september 2020.


Voorwaarden

Exclusief parkeren. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een uitrijticket te bestellen.

Tickets zijn exclusief toegang tot Safaripark Beekse Bergen.

Vooraf reserveren is verplicht.