Op Theaterfestival de Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud. De meeste voorstellingen zijn speciaal voor Parade en nergens anders te zien. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen en spelen er live-bands die gratis toegankelijk zijn.

Deze zomer zou Parade voor de 30e keer met haar theaterkaravaan door Nederland reizen, een jubileum-editie met een bijzonder programma. Helaas kan dit door de genomen maatregelen niet plaatsvinden. Steun de organisatie en koop nu een Stay Safe voucher voor de eerstvolgende editie van Theaterfestival de Parade.

Hoe werkt de Stay Safe voucher?
Je kunt nu voucher(s) kopen voor Theaterfestival de Parade.  De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw voucher(s) verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenementen ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de voucher(s) doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie en betalingskosten in rekening gebracht.

Stay Safe voucher: Theaterfestival De Parade

Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht

€ 8,50


Wat te verwachten

Locatie: Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht

Wanneer: Eerstvolgende editie na de coronamaatregelen


Voorwaarden

Steun de evenementenbranche!

Prijs is inclusief service en transactiekosten

Volledige bedrag komt ten goede aan de organisatie van het evenement

Ten alle tijden mogelijk om de ticketgelden te retourneren