€ 5,00
€ 5,00

THIS IS HOLLAND

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het! 

Ervaar een spectaculaire 5D Flight Experience over vele must-sees van Nederland! Voel je voor even een vogel en bewonder vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer. Écht een adembenemende belevenis!

Waanzinnige special effects - zoals wind, nevel en geur - prikkelen al je zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland en het gevoel van vliegen.

Leer en ontdek alles over Nederland

Je ontdekt in vogelvlucht hoe Nederland is ontstaan en leert over een volk dat met terpen en molens land wisten te winnen van de zee. In de Holland lounge kun je extra informatie krijgen over de bezienswaardigheden waar je tijdens de vlucht langs bent gekomen en ontdek je de werking van o.a. de Oosterscheldekering en het Woudagemaal!

 

Ben jij klaar voor een avontuur dat je nooit meer zal vergeten? Ga er dan maar voor zitten… Riemen vast… En vliegen maar!


Hoe werkt het bestelproces?

Stap 1: Klik op 'Bestellen'
Stap 2: Koop een voucher
Stap 3: Ga naar: www.thisisholland.com/nl/tickets
Stap 4: Kies het ‘REGULAR TICKET’ en de datum, tijd en het aantal tickets
Stap 5: Voer (na de betaalknop) de actiecode(s) in die op de voucher staan. Één per ticket.
Stap 6: Voer je gegevens in (naam en e-mailadres)
Stap 7: Druk op ‘bestel nu’ en de tickets worden per e-mail naar je verstuurd.

 

Maatregelen i.v.m. COVID-19

THIS IS HOLLAND heeft zich volledig aangepast aan de Nederlandse richtlijnen van het RIVM en de 1,5 meter maatschappij. De gezondheid van hun gasten en medewerkers staat bij een bezoek voorop. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Hoe dat precies werkt in combinatie met de voucher lees je onder ‘hoe werkt het?’. THIS IS HOLLAND vertelt duidelijk hoe gasten op een veilige manier de Experience kunnen ervaren. Alle informatie is te vinden op schermen en borden en de te volgen route is kenbaar gemaakt middels bewegwijzering in het gebouw. Daarnaast zijn er desinfectiepunten en indien nodig wordt er gezorgd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo houden we het samen prettig en veilig voor iedereen.

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol verplicht. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.  

This is Holland

Amsterdam

€ 17,50 € 12,50

Je bespaart € 5,00


Wat te verwachten

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.

Toegangsbewijzen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Kinderen kleiner dan 100 cm en jonger dan 4 jaar mogen geen plaats nemen in de Flight Experience.

De kindertoegangsbewijzen zijn geldig voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen mogen niet plaats nemen in de Flight Experience.


Voorwaarden

Reservering voor een dag en tijd is verplicht.