THIS IS HOLLAND

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het! 

Ervaar een unieke 5D Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Vlieg als een vogel en laat je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen. Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.

Leer en ontdek alles over Nederland

Je leert in vogelvlucht hoe Nederland is ontstaan en over een volk dat al jaren vecht tegen het water. Ontdek leuke weetjes over Nederland en test je kennis tijdens de quiz! In de Holland Lounge kun je extra informatie opzoeken over de 22 bijzondere locaties waar je zojuist overheen bent ‘gevlogen’. Ga samen op avontuur en laat je verrassen!

Hoe werkt het?

1. Koop een voucher in onze webwinkel
2. Ga naar https://www.thisisholland.com/nl/tickets/ en selecteer het reguliere ticket door op “kies je ticket” te klikken.
3. Selecteer de gewenste dag & tijd
4. Selecteer vervolgens het aantal tickets voor de bestelling (Volwassen/Kind)
5. Klik op “In winkelmandje” en vervolgens op “Betalen”
6. Voer de promocode in bij “actiecode invoeren” en druk op “GA!”. Het bedrag wordt verminderd. Klik vervolgens op ‘Promotiecode toevoegen’ en voer de volgende promocode in.
7. Voer alle promocodes in die u heeft ontvangen. 1 per ticket.
8. Voer uw gegevens in (naam en emailadres)
9. Druk op betalen en de tickets worden per mail naar u verstuurd. Door het invullen van de promocode op de voucher hoeft u hier niets meer af te rekenen.
10. Neem uw tickets (onze voucher en de reserveringsbevestiging) mee bij je bezoek.

Maatregelen i.v.m. COVID-19

THIS IS HOLLAND heeft zich volledig aangepast aan de Nederlandse richtlijnen van het RIVM en de 1,5 meter maatschappij. De gezondheid van hun gasten en medewerkers staat bij een bezoek voorop. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Hoe dat precies werkt in combinatie met de voucher lees je onder ‘hoe werkt het?’. THIS IS HOLLAND vertelt duidelijk hoe gasten op een veilige manier de Experience kunnen ervaren. Alle informatie is te vinden op schermen en borden en de te volgen route is kenbaar gemaakt middels bewegwijzering in het gebouw. Daarnaast zijn er desinfectiepunten en indien nodig wordt er gezorgd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo houden we het samen prettig en veilig voor iedereen.

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol verplicht. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.  

This is Holland

Ervaar een unieke 5D Flight Experience over alle must-sees van Nederland.

€ 17,50 € 12,50

Je bespaart €5,00


Wat te verwachten

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.

Toegangsbewijzen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Kinderen kleiner dan 100 cm en jonger dan 4 jaar mogen geen plaats nemen in de Flight Experience.

De kindertoegangsbewijzen zijn geldig voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen mogen niet plaats nemen in de Flight Experience.


Voorwaarden

Reservering voor een dag en tijd is verplicht.