WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf sinds 1968 met 15 unieke hotels op de leukste plekken en steden. Kies jij voor het strand, de mooie natuur of een citytrip in eigen land? Je vindt het bij WestCord Hotels!

WestCord Art Hotel Amsterdam ligt in de Westerparkbuurt naast het Westerpark en op loopafstand van het centrum van Amsterdam. In de buurt vind je  één van de leukste wijken van Amsterdam, de Jordaan. Dit is mogelijk de meest bekende en romantische buurt van Amsterdam! In Cultuurpark Westergas vind je o.a. leuke eettentjes, eigentijdse cafés, cultuur en een bioscoop.

Het hotel biedt 190 comfortabele 3 en 4 sterren kamers. In de lobby hangt nooit eerder vertoond werk van Herman Brood. De gezellige en toegankelijke Art Brasserie is een heerlijke plek om te dineren, lunchen of genieten van een drankje en een hapje. Bij mooi weer kun je ook terecht op het aangrenzende terras met buitenbar. Een bijzondere plek in een groene omgeving, maar toch midden in de stad! Het terras grenst aan het openbaar openluchtzwembad Bredius, welke in de zomermaanden gratis toegankelijk is voor hotelgasten.

In het gehele hotel is gratis wireless internet toegankelijk. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de snelweg  (A10). Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het hotel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kun je jouw voucher aanschaffen en verzilveren?

Bestel een voucher door op de groene knop 'bestellen' te klikken.

Je onvangt jouw voucher met unieke vouchercode per e-mail. Ga vóór 31 maart 2021 naar de aangegeven website op jouw voucher en volg de volgende 5 stappen om jouw unieke reserveringscode te verzilveren.

Stap 1: Selecteer de check-in en check-out datum en druk op zoeken.
Stap 2: Kies jouw kamer en klik op 'toon prijzen'.
Stap 3: Klik onder het kopje 'Promotie tarieven' op Boek nu.
Stap 4: Vul je gegevens in voor de reservering.
Stap 5: BELANGRIJK: Vul onder het kopje 'speciale verzoeken' jouw unieke vouchercode in en voltooi de reservering.
Dit is nodig om reserveringscode te controleren.
Stap 6: Print je ticket en neem deze mee naar het hotel. Dit is jouw betalingsbewijs.

WestCord Art Hotel Amsterdam overnachting incl. ontbijt

Amsterdam

€ 129,00

Princess Traveller Power Box koffer

Boek in de maand september een overnachting op Leukstetickets.nl en maak kans op deze koffer.


Wat te verwachten

Deze actie is o.b.v. verblijf voor 2 personen in een standaardkamer inclusief ontbijt.

Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode.

Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.

Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.

Op basis van beschikbaarheid.


Voorwaarden

Feestdagen zijn uitgesloten voor sommige hotels.

Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.

Vouchers zijn tot en met 31 maart 2021 te verzilveren. De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.