WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf sinds 1968 met 15 unieke hotels op de leukste plekken en steden. Kies jij voor het strand, de mooie natuur of een citytrip in eigen land? Je vindt het bij WestCord Hotels!

WestCord Hotel de Veluwe (4-sterren) is prachtig gelegen tussen de Veluwse bossen in het gezellige dorp Garderen. De Veluwe biedt kilometers aan fiets- en wandelpaden die van een bosrijke omgeving over gaan in heide en je de mooiste plekken van de ongerepte natuur laten zien. In de vroege ochtend heb je zelfs de kans om wilde herten of zwijnen te spotten! Het hotel is centraal gelegen tussen Apeldoorn en Amersfoort, dus voor een museumbezoek of een dagje winkelen is het hotel ook een ideale uitvalsbasis.

Het hotel biedt 97 comfortabele kamers, waaronder familiekamers, kamers met een eigen terras en een suite met jacuzzi. Daarnaast kun je hier genieten in het Grand café, landelijk dineren in restaurant Hubertus en zijn er meerdere terrassen. In het hotel vind je ook een wellness en je kunt gebruik maken van de gratis fitness.

De auto kun je gratis op de parkeerplaats voor het hotel parkeren.

Hoe kun je jouw voucher aanschaffen en verzilveren?

Bestel een voucher door op de groene knop 'bestellen' te klikken.

Je onvangt jouw voucher met unieke vouchercode per e-mail. Ga vóór 31 maart 2021 naar de aangegeven website op jouw voucher en volg de volgende 5 stappen om jouw unieke reserveringscode te verzilveren.

Stap 1: Selecteer de check-in en check-out datum en druk op zoeken.
Stap 2: Kies jouw kamer en klik op 'toon prijzen'.
Stap 3: Klik onder het kopje 'Promotie tarieven' op Boek nu.
Stap 4: Vul je gegevens in voor de reservering.
Stap 5: BELANGRIJK: Vul onder het kopje 'speciale verzoeken' jouw unieke vouchercode in en voltooi de reservering.
Dit is nodig om reserveringscode te controleren.
Stap 6: Print je ticket en neem deze mee naar het hotel. Dit is jouw betalingsbewijs.

 

WestCord Hotel de Veluwe overnachting incl. ontbijt

Garderen

€ 99,00


Wat te verwachten

Deze actie is o.b.v. verblijf voor 2 personen in een standaardkamer inclusief ontbijt.

Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode.

Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.

Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.

Op basis van beschikbaarheid.


Voorwaarden

Feestdagen zijn uitgesloten voor sommige hotels.

Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.

Vouchers zijn tot en met 31 maart 2021 te verzilveren. De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Weekendtoeslag €10,- voor hotels op de Veluwe