WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf sinds 1968 met 15 unieke hotels op de leukste plekken en steden. Kies jij voor het strand, de mooie natuur of een citytrip in eigen land? Je vindt het bij WestCord Hotels!

Hotel De Wadden is gelegen in de historische Dorpsstraat van het dorpje Oost-Vlieland. Ooit was de lokale zeevaartschool in het pand gevestigd. Tevens is dit het eerste hotel van de WestCord familie en bestaat sinds 1968. Dit gezellige en eigentijdse familiehotel heeft een warme en persoonlijke sfeer met 22 kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en meesten bieden een balkon of terras . Een deel van de balkons kijkt zelf uit op de Waddenzee! Hotel de Wadden biedt drie restaurants voor de lekkere brasserie gerechten, de beste visspecialiteiten en kip van ’t en spit en hamburgers.

Wanneer je naar buiten stapt sta je in de winkelstraat met een diversiteit aan leuke terrasjes en authentieke winkeltjes. In de tuin en op het verwarmde terras van het hotel is het goed toeven. Aan de einde van de Dorpsstraat vind je de trap naar de vuurtoren voor een prachtig uitzicht over Vlieland.

Hoe kun je jouw voucher aanschaffen en verzilveren?

Bestel een voucher door op de groene knop 'bestellen' te klikken.

Je onvangt jouw voucher met unieke vouchercode per e-mail. Ga vóór 31 maart 2021 naar de aangegeven website op jouw voucher en volg de volgende 5 stappen om jouw unieke reserveringscode te verzilveren.

Stap 1: Selecteer de check-in en check-out datum en druk op zoeken.
Stap 2: Kies jouw kamer en klik op 'toon prijzen'.
Stap 3: Klik onder het kopje 'Promotie tarieven' op Boek nu.
Stap 4: Vul je gegevens in voor de reservering.
Stap 5: BELANGRIJK: Vul onder het kopje 'speciale verzoeken' jouw unieke vouchercode in en voltooi de reservering.
Dit is nodig om reserveringscode te controleren.
Stap 6: Print je ticket en neem deze mee naar het hotel. Dit is jouw betalingsbewijs.

WestCord Hotel De Wadden overnachting incl. ontbijt

Vlieland

€ 99,00

Princess Traveller Power Box koffer

Boek in de maand september een overnachting op Leukstetickets.nl en maak kans op deze koffer.


Wat te verwachten

Deze actie is o.b.v. verblijf voor 2 personen in een standaardkamer inclusief ontbijt.

Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode.

Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.

Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.

Op basis van beschikbaarheid.


Voorwaarden

Schoolvakanties uitgesloten voor hotels op de Wadden.

Feestdagen zijn uitgesloten voor sommige hotels.

Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.

Vouchers zijn tot en met 31 maart 2021 te verzilveren. De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Toeslagen: €10,- voor hotels op de Wadden in september en oktober. Weekendtoeslag €20,- voor hotels op de Wadden in september en oktober. Weekendtoeslag €10,- voor hotels op de Wadden en Veluwe in de overige maanden. Eventuele toeslagen dienen tijdens het boekproces op de website van WestCord Hotels betaald te worden.