WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf sinds 1968 met 15 unieke hotels op de leukste plekken en steden. Kies jij voor het strand, de mooie natuur of een citytrip in eigen land? Je vindt het bij WestCord Hotels!

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek, energieneutraal hotel in Amsterdam aan de rivier het IJ. Hier komen twee werelden bij elkaar. Waar vroeger de schepen vertrokken naar Jakarta, ligt nu een luxe hotel met subtropische binnentuin en Indonesische invloeden. Je waant je in Oosterse sferen in Amsterdam! Het hotel biedt 200 luxe 4 sterren kamers in boutique stijl. De meeste kamers hebben een balkon, met uitzicht over het IJ of Centraal Station. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Genieten van het ontbijt, een lunch of diner kun je in Café Jakarta. Hier worden bijzondere fusion gerechten geserveerd onder het motto ‘Two Worlds Connected’. Aangrenzend ligt het terras op het zuiden aan het water. Voor een vurige cocktail ga je naar Skybar Malabar met een fantastisch uitzicht! Ontspannen kun je in de wellness, waar je ook het zwembad vindt met een geweldig uitzicht over het IJ.

Gratis wireless internet is in het gehele hotel toegankelijk. Parkeren kan ik de ondergrondse parkeergarage. Met het openbaar vervoer is het hotel ook goed bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal Station.

Hoe kun je jouw voucher aanschaffen en verzilveren?

Bestel een voucher door op de groene knop 'bestellen' te klikken.

Je onvangt jouw voucher met unieke vouchercode per e-mail. Ga vóór 31 maart 2021 naar de aangegeven website op jouw voucher en volg de volgende 5 stappen om jouw unieke reserveringscode te verzilveren.

Stap 1: Selecteer de check-in en check-out datum en druk op zoeken.
Stap 2: Kies jouw kamer en klik op 'toon prijzen'.
Stap 3: Klik onder het kopje 'Promotie tarieven' op Boek nu.
Stap 4: Vul je gegevens in voor de reservering.
Stap 5: BELANGRIJK: Vul onder het kopje 'speciale verzoeken' jouw unieke vouchercode in en voltooi de reservering.
Dit is nodig om reserveringscode te controleren.
Stap 6: Print je ticket en neem deze mee naar het hotel. Dit is jouw betalingsbewijs.

 

Hotel Jakarta Amsterdam overnachting incl. ontbijt

Amsterdam

€ 149,00

Princess Traveller Power Box koffer

Boek in de maand september een overnachting op Leukstetickets.nl en maak kans op deze koffer.


Wat te verwachten

Deze actie is o.b.v. verblijf voor 2 personen in een standaardkamer inclusief ontbijt.

Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode.

Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.

Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.

Op basis van beschikbaarheid.


Voorwaarden

Feestdagen zijn uitgesloten voor sommige hotels.

Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.

Vouchers zijn tot en met 31 maart 2021 te verzilveren. De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Weekendtoeslag €20,- voor Hotel Jakarta Amsterdam.