WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf sinds 1968 met 15 unieke hotels op de leukste plekken en steden. Kies jij voor het strand, de mooie natuur of een citytrip in eigen land? Je vindt het bij WestCord Hotels!

Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is. Nergens in Nederland vind je een hotel zó vrij en dicht aan zee: het hotel ligt namelijk op de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitstrekte Noordzeestrand. Het hotel heeft 151 hotelkamers en appartementen met uitzicht op de duinen of de Noordzee, mét balkon of terras. De 34 ruime appartementen zijn geschikt voor het hele gezin.

Strandhotel Seeduyn beschikt over vele faciliteiten om volledig tot rust te komen. WellCome Wellness biedt 900m² aan wellness faciliteiten, waaronder diverse sauna’s, dompelbaden, binnenzwembad en behandelruimtes. Verder vind je hier bowlingbanen, tennisbanen en een manage. Dineren doe je in de gezellige Brassery of op het Noordzeeterras. Strandhotel Seeduyn beschikt ook over ruime vergaderfaciliteiten.

Hoe kun je jouw voucher aanschaffen en verzilveren?

Bestel een voucher door op de groene knop 'bestellen' te klikken.

Je onvangt jouw voucher met unieke vouchercode per e-mail. Ga vóór 31 maart 2021 naar de aangegeven website op jouw voucher en volg de volgende 5 stappen om jouw unieke reserveringscode te verzilveren.

Stap 1: Selecteer de check-in en check-out datum en druk op zoeken.
Stap 2: Kies jouw kamer en klik op 'toon prijzen'.
Stap 3: Klik onder het kopje 'Promotie tarieven' op Boek nu.
Stap 4: Vul je gegevens in voor de reservering.
Stap 5: BELANGRIJK: Vul onder het kopje 'speciale verzoeken' jouw unieke vouchercode in en voltooi de reservering.
Dit is nodig om reserveringscode te controleren.
Stap 6: Print je ticket en neem deze mee naar het hotel. Dit is jouw betalingsbewijs.

WestCord Strandhotel Seeduyn overnachting incl. ontbijt

Vlieland

€ 99,00

Princess Traveller Power Box koffer

Boek in de maand september een overnachting op Leukstetickets.nl en maak kans op deze koffer.


Wat te verwachten

Deze actie is o.b.v. verblijf voor 2 personen in een standaardkamer inclusief ontbijt.

Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode.

Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.

Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.

Op basis van beschikbaarheid.


Voorwaarden

Schoolvakanties uitgesloten voor hotels op de Wadden.

Feestdagen zijn uitgesloten voor sommige hotels.

Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.

Vouchers zijn tot en met 31 maart 2021 te verzilveren. De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Toeslagen: €10,- voor hotels op de Wadden in september en oktober. Weekendtoeslag €20,- voor hotels op de Wadden in september en oktober. Weekendtoeslag €10,- voor hotels op de Wadden en Veluwe in de overige maanden. Eventuele toeslagen dienen tijdens het boekproces op de website van WestCord Hotels betaald te worden.