51%
51%

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? En heb je zin in een leuke, gezellige en lekker actieve workshop? Dan is deze Wellness workshop zeker iets voor jou! Een leuke workshop waarbij je naar huis gaat met een tasje vol zelfgemaakte wellness producten vóór en dóór jou!

Zelfgemaakte wellness producten

Tijdens deze workshop ga je 3 beauty producten maken. Een van de onderdelen van de Wellness Workshop is het maken van twee zeepjes. Hiervoor kies je zelf geurtjes en kleurtjes uit. Je maakt twee prachtige zeepjes voor jezelf of om cadeau te geven. De zeepjes moeten uitharden en worden daarom aan het begin van de workshop gemaakt. Op deze manier maak je ook kennis met de geuren die je gebruikt in de andere Wellness producten.

Bij Wellness hoort natuurlijk ook een lekker geurtje. Iets unieks dat echt bij jou past, iets wat je in een winkel niet snel zult vinden. Tijdens de Wellness Workshop ga je je eigen parfum maken, helemaal naar jou smaak. Tijdens deze workshop krijg je verschillende geuren voor je neus, zo leer je geuren herkennen en kun je aangeven welke geur jij lekker vindt. Een unieke creatie in handig meeneemflesje, wie wil dat nou niet.

Tot slot ga je een heerlijke bodyscrub voor jezelf maken. Wist je dat er twee soorten bodyscrub bestaan? Zoute en zoete! Door te mengen met olie en je favoriete geurtje maak je een unieke bodyscrub. Je kunt zelf de structuur bepalen van de scrub, plakkerig of juist korrelig, net wat past bij jouw huid. Echt een top workshop voor jou en je vriendinnen.

 

Workshop Wellness

Amsterdam, Nijmegen

€ 80,00 € 39,00

Je bespaart 51%


Wat te verwachten

Workshop is inclusief: ervaren begeleider, materiaal & gereedschappen, geschikte workshop ruimte.

Je krijgt je eigen goodiebag mee naar huis met daarin je eigen creaties.

Een leuke, gezellige en lekker actieve workshop.


Voorwaarden

Beschikbaar op de volgende locaties: Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Dordrecht, Eindhoven, Gouda, Harderwijk, Nijmegen, Rotterdam en Antwerpen

Amsterdam en Nijmegen alleen te boeken vanaf 8 personen

Op basis van beschikbaarheid. Je dient vooraf te reserveren, volg de stappen op de voucher.

Minimum leeftijd 8 jaar.