51%
51%

Een workshop zilver is een leuk uitje voor jong en oud! Maak een mooie ring met tekst of draden! Je hebt keuze uit 3 verschillende workshops: zilveren ring (glad of gedeukt), zilveren ring met tekst en zilveren ring van draad.

Ben jij creatief en vind je het leuk om zelf dingen te maken? Dan is een workshop zilver echt iets voor jou! De workshops zijn inspirerend, leuk en gezellig. Je zit samen in een grote ruimte en krijgt alle benodigde materialen en gereedschappen, zodat je aan de slag kunt. Tips & tricks krijg je van de professionele begeleider. De workshop zilver is leuk om zelf te doen of geef het cadeau aan een ander.

Workshops
- 3 uur zilveren ring standaard
- 3 uur zilveren ring tekst
- 2 uur zilveren ring draad

Ringen (standaard/tekst)
Bij deze gezellige workshop maak je een zilveren ring van 5 mm breed. Tegen een kleine bijbetaling is 8 mm breed ook mogelijk, net wat je zelf wil. Er zijn verschillende modellen en afwerkingen waar je uit kan kiezen: ciseleren (hamerslag), hoogglans, mat, ijs of een combinatie hiervan.

Ringen (draad)
Ook deze workshop is super gezellig en leerzaam en is ook weer anders dan de andere, je gaat namelijk in 2 uur een prachtige zilverdraad design ring maken, dit doe je van 50cm zilverdraad.

Waarom workshop zilver?
* Origineel en gezellig
* Je eigen creatie
* Professionele begeleiding

Workshop zilveren ring maken

Dordrecht, Eindhoven, Harderwijk

€ 80,00 € 39,00

Je bespaart 51%


Wat te verwachten

Workshops waar je uit kunt kiezen: 3 uur zilveren ring standaard, 3 uur zilveren ring tekst, 3 uur zilveren ring van (zilver) draad

Workshops zijn inclusief: ervaren begeleider, materiaal & gereedschappen, geschikte workshop ruimte.

Inspirerend, leuk en gezellig!


Voorwaarden

De workshop zilver wordt op zaterdag gegeven op de volgende locaties: Dordrecht, Eindhoven, Harderwijk.

De workshop is te boeken tot en met 31 december 2021.

Op basis van beschikbaarheid. Je dient vooraf te reserveren, volg de stappen op de voucher.