All Good Things are Wild and Free Sticky notes
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

ALL GOOD THINGS ARE WILD & FREE STICKY NOTES

€12,95
9 verschillende vormen en maten sticky notes, met elk 60 velletjes 540 sticky notes in totaal Illustratie door Valesca van Waveren
Deze post-its zijn geïllustreerd door Valesca van Waveren. Handig en leuk om een citaat uit te lichten, een briefje in een broodtrommel te stoppen, een reminder op te plakken of in een boek te plakken.

Sticky notes

Markeer een pagina, plak ze als reminder op je koelkast, hang self-love notes aan de spiegel, plak ze bij je lievelingsrecepten uit een kookboek, hang lieve briefjes op voor huisgenoten: met sticky notes kun je alle kanten op. En dat is mooi, want in deze set zitten er in totaal 540.

Alle ‘stickies’ zijn geïnspireerd op het citaat ‘All good things are wild and free’ van schrijver en natuuronderzoeker Henry David Thoreau. Stuk voor stuk herinneren ze je aan al het kleine geluk uit de natuur: slakken, tijgers, vogels, planten, schelpen, paddenstoelen, bloemblaadjes…

Flow Stationery

Naast de sticky notes maakten we ook een set van 3 notebooks, een puzzel, een pakket voor papieren post, een schetsboek, cadeaupapier en labels, notebooks, een stickerbook en een organizer.

;
€12,
95