• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Charly Luske - The Story of George Michael

Vanaf €23,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Charly Luske en zijn band zijn terug met hun show waarin ze alle hits en het verhaal van George Michael brengen. Bestel nu jouw tickets en ga voor even terug naar de jaren '80 en '90.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Charly Luske - The Story of George Michael

Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band nog een seizoen terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! zullen de zalen opnieuw op zijn kop worden gezet.

George was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste kenner, wisselen de hits, parels en anekdotes elkaar af.

;

Praktische informatie

Charly Luske - The Story of George Michael

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.