• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Classical Christmas Concert

€31 Korting €80,- €49,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Beleef het ultieme concert met kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. In de hoofdrol Pianist Jan Vayne en het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Bestel nu je tickets voor €49!
Concertgebouw Amsterdam €5,- toeslag, inclusief gereserveerde plaats en consumpties. AFAS Theater €5,- toeslag inclusief consumpties en gratis parkeren onder het theater. Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling.

Classical Christmas Concert

Beleef het ultieme concert met kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. In de hoofdrol Pianist Jan Vayne en het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Bestel nu je tickets voor €49!

Christmas with Vivaldi

Het programma voor de pauze is een unieke samensmelting van de twee beroemdste werken die Vivaldi componeerde: het Gloria in D en ‘Winter’ uit De Vierjaargetijden. Het Gloria in D is het barokgezelschap op het lijf geschreven waarbij sopraan Olga Zinovieva en alt Melina Meschkat de schitterende aria’s vertolken. De musici van The Bach Orchestra of the Netherlands laten in Vivaldi’s ‘Winter’ horen waarom zij tot de top van de Europese barok behoren. Jan Vayne improviseert in de stijl van Vivaldi zoals hij dat alleen kan: virtuositeit gekoppeld aan pure devotie.

Traditional Christmas

Na de pauze wordt u meegenomen in een totaal andere sfeer met onder andere bekende kerstklassiekers: Silent Night, God rest you merry gentlemen, Last Christmas, Ave Maria en O Holy Night. Geniet van de sprankelende optredens van solisten sopraan Olga Zinovieva, sopraan Eva Schuurman en tenor Martinus Leusink.

Jan Vayne

De pianovirtuoos zorgt voor ontroerende momenten tijdens het Classical Christmas Concert. Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma’s improviseert hij er lustig op los. Wees getuige van de indrukwekkende interactie tussen deze uitzonderlijke pianist en The Bach Orchestra of the Netherlands. Puur, warm en sfeervol in de dagen voor kerst!

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

Olga Zinovieva | sopraan
Eva Schuurman | sopraan
Melina Meschkat | alt
Martinus Leusink | tenor
Pieter Jan Leusink | dirigent

;

Praktische informatie

Concertagenda 

Vr 10 dec Elburg Grote Kerk 19.30
Za 11 dec Den Haag Grote Kerk 19.30
Zo 12 dec Amsterdam Concertgebouw 19.30
Vr 17 dec Leusden AFAS Theater 19:30
Za 18 dec Rotterdam Laurenskerk 19.30
Zo 19 dec Kampen Bovenkerk 16.30
Ma 20 dec Apeldoorn Grote Kerk 19.30
Di 21 dec Zwolle Grote Kerk 19.30
Wo 22 dec Groningen Martinikerk 20.30
Do 23 dec Den Bosch Jh. Bosch Artcenter 19.30
Vr 24 dec Utrecht Janskerk 13.30

Concertgebouw Amsterdam €5,- toeslag, inclusief gereserveerde plaats en consumpties.
AFAS Theater €5,- toeslag inclusief consumpties en gratis parkeren onder het theater.

€31 Korting
€80,
00
€49,
00