• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Let op: AquaZoo Leeuwarden is vanwege de corona maatregelen tot en met 2 maart gesloten. Alle reeds gekochte tickets zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Beleef een overgetelijke dag

In AquaZoo vind je allerlei soorten dieren! Van capibara's, flamingo's, piranha's en wallaby's tot aan ijsberen, nijlkrokodillen, rode panda's, schildpadden en nog veel meer. Ga samen op ontdekkingstocht en leer alles over de bijzondere dieren tijdens de dagelijkse presentaties. Bekijk de dieren vanaf heel dichtbij!

In de speeltuinen en met de spannende avonturenroutes door het park kun je je helemaal uitleven. Loop via boomstammen over de slootjes, steek het moeras bij de kangoeroes met een trekvlot over en spring van steen naar steen. Hou jij jouw voeten droog?

Hoe werkt het?

Bestel jouw ticket op deze pagina door op de 'bestel nu!' knop te klikken. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Neem je ticket en je reserveringsbevestiging mee op de dag van bezoek. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2021.

Aanvullende informatie

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van AquaZoo Leeuwarden ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.
- Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen. Bekijk hier de overige voorwaarden.

Bestel nu jouw tickets met 30% korting! 

;

Praktische informatie

AquaZoo Friesland

Locatie
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Handig om te weten

Voorwaarden

- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.aquazoo.nl/krant/ voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van AquaZoo.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
- Als je met de auto komt dien je verplicht vooraf een parkeermunt aan te schaffen tijdens het plaatsen van je reservering op de website van AquaZoo.