• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Speelland Beekse Bergen

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Wat is er te doen in Speelland?

In Speelland Beekse Bergen raken kinderen niet uitgekeken! Zo testen ze hun rijvaardigheid op het parcours van de Big Wheels, overwinnen ze de obstakels op de avontuurlijke stormbaan óf ontdekken ze één van de spannende waterattracties.  Of wat dacht je van een airtrampoline of de Kidkarts? Kortom, je vervelen doe je hier niet. Voor ontspanning en de nodige zonnestralen kun je terecht op het zandstrand. Wat wil je nog meer?

De tickets zijn geldig van 15 juli 2020 t/m 30 september 2020. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang en hoeven daarom geen eigen ticket te hebben. Wel moet aangegeven worden hoe veel kinderen in deze leeftijdscategorie meegaan, tijdens het maken van een reservering. Bekijk hier de overige voorwaarden.

;

Praktische informatie

Speelland Beekse Bergen

Locatie
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden

Handig om te weten

Voorwaarden

- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Speelland Beekse Bergen.
- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.beeksebergen.nl/spelen/krant voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.