• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Let op: ZooParc Overloon is vanwege de corona maatregelen tot en met 2 maart gesloten. Alle reeds gekochte tickets zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Word een echte ontdekkingsreiziger

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens je avontuurlijke expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij van de gebaande paden af te wijken?

Ontdek het park

Ontdek op de plattegrond met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de expeditiegebieden, doe mee aan de fotowedstrijd, klim en klauter in de speeltuin en ontdek nog veel meer!

Hoe werkt het?

Bestel jouw ticket op deze pagina door op de 'bestel nu!' knop te klikken. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Neem je ticket en je reserveringsbevestiging mee op de dag van bezoek. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2021.

Aanvullende informatie

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Zooparc Overloon ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.
- Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen.

Bestel nu jouw tickets met 30% korting! Bekijk hier de overige voorwaarden.

;

Praktische informatie

ZooParc

Locatie
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Handig om te weten

Voorwaarden

- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.Zooparc.nl/krant/ voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Zooparc Overloon.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
- Als je met de auto komt dien je verplicht vooraf een parkeermunt aan te schaffen tijdens het plaatsen van je reservering op de website van Zooparc Overloon.