• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Op zoek naar de tegenspreuk 
Metersgrote insecten uit verschillende continenten hebben zich deze zomer verzameld bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Ze leven daar in harmonie bij elkaar. Deze zomer is er een unieke kans om samen met Miro en Kreek toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes. Kom naar Big Insects, los de puzzel op en keer voor kennis terug naar de grote mensen wereld!

In Denekamp laat je namelijk jezelf verkleinen waardoor je even groot bent als een lieveheersbeestje, een mier, of een krekel. Struinend langs de insecten leer je meer over hun unieke eigenschappen, verwonder je over hun schoonheid en hun diversiteit. Om na je avontuur weer terug te keren tot de grote mensen wereld zul je op zoek moeten gaan naar de tegenspreuk om jouw verkleining ongedaan te maken. Laat je meevoeren in de unieke wereld van de insecten en zoek de weg terug naar huis tijdens jouw avontuur.

Maatregelen i.v.m. COVID-19
Een reservering is vanwege de COVID-19 maatregelen verplicht. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot Big Insects, maar ook voor hen is een reservering verplicht. Doorloop de onderstaande stappen om tickets te bestellen en een datum en tijdslot te reserveren. Het is niet mogelijk gekochte tickets te annuleren.

Hoe werkt het?
1. Klik op de groene 'Bestel nu' button
2. Selecteer het aantal gratis kindertickets t/m 2 jaar indien van toepassing
3. Selecteer het aantal reguliere tickets
4. Selecteer de datum waarop je Big Insects wilt bezoeken
5. Kies het tijdslot van jouw voorkeur. Het tijdslot dat je kiest is het moment waarop je naar binnen gaat bij Big Insects en zegt niks over de duur van je bezoek. Je mag tot sluitingstijd blijven.
6. Klik op 'door naar betalen'
7. De tickets en jouw reservering zijn nu toegevoegd aan je winkelwagen en ontvang je per mail na het afronden van je bestelling.
8. Neem je tickets én reservering mee voor bezoek.

Bestel je tickets met korting en bezoek Big Insects van 4 juli t/m 16 augustus.

;

Praktische informatie

Locatie

Natura Docet Wonderryck in Denekamp
Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp 
Voor de avonturiers onder ons 52.3707969, 7.001493