• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf €29,90
Meeslepend verhaal Gloednieuwe musical Koninklijk liefdesverhaal
Diana & Zonen, een koninklijke musical over een moeder die vecht voor het geluk van haar kinderen. Rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater. Boek nu de mooiste plaatsen en bezoek vanaf september Diana & Zonen veilig en volgens de regels.
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt.

Diana & Zonen 

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen. De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media over gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Corona garantie 

Jouw bezoek aan Diana & Zonen is 100% veilig en volgens de regels. Alle theaters leven nauwkeurig de maatregelen van het RIVM na. Mocht het niet mogelijk zijn voorstellingen te spelen, dan bieden wij je maximale flexibiliteit. Je kunt jouw kaarten omboeken of annuleren zonder extra kosten.

;

Praktische informatie

Te zien in
DeLaMar Theater - Amsterdam
Parkstad Limburg Theaters - Heerlen
Stadsschouwburg - Haarlem
Theater De Stoep - Spijkenisse
Stadsschouwburg De Harmonie - Leeuwarden
Taqa Theater De Vest - Alkmaar
De Meerpaal - Dronten
Schouwburg Amphion - Doetinchem
Martiniplaza - Groningen
Nieuwe Luxor Theater - Rotterdam
Theater Orpheus - Apeldoorn
Parkstad Limburg Theaters - Heerlen
Chassé Theater - Breda
Wilminktheater - Enschede

Duur
De voorstelling is momenteel nog in ontwikkeling. De voorstelling duurt naar verwachting ca. 2,5 uur à 3 uur inclusief pauze.

Vanaf
€29,
90