• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Wil jij graag naar ZODIAC de musical of mis je gewoonweg het theater? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op twee tickets voor ZODIAC de musical!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN & DE WINNAARS ZIJN BEKEND. 

Van harte gefeliciteerd! Onderstaande namen winnen 2 tickets voor Zodiac de musical en ontvangen persoonlijk bericht op het doorgegeven e-mailadres.

Lara Willemsen
M.W. Schonfeldt
Jan van Dam
Yvonne van Boven
Sander van der Bruggen
Maaike van Gils
Mieke Brun
Sjaak van Berkel
Daniëlle van Dijk
Leonie van Vossen

-----------------------------

Leukstetickets.nl geeft namelijk 10x 2 tickets weg en het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven op de nieuwsbrief van Leukstetickets.nl.

ZODIAC de musical toont op bijzondere wijze een andere kijk op de rol die de mens kan spelen. Als bezoeker word je door het verhaal omringd en voel je je even onderdeel van het universum. In de iconische Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet. De tekens van de ZODIAC sturen de jonge Boogschutter naar beneden om de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) terug te halen. Daar ontmoet hij Evi, een jonge idealiste, die bovendien de dochter van de secretaris-generaal blijkt te zijn. Er volgt een actueel verhaal vol intriges, maar ook humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

De musical is in juni en juli 2021 te zien en jij kunt er dus bij zijn!

Je kunt tot 9 mei a.s. meedoen. Bekijk hier de algemene voorwaarden.