• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online Filmcursus ABCinema

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Filmcursus ABCinema

Wil je een goed filmverhaal maken, maar blijf je vaak steken bij de eenvoudige beeldregistratie en montage van gebeurtenissen? De filmcursus ABCinema helpt je op weg door diepgravend inzicht te geven over vakdisciplines als montage, camera en scenario schrijven en dit te ondersteunen met honderden filmfragmenten van bekende en onbekende films. ABCinema leest als een boek, kijkt als een film en is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel erg leuk!

Een goede film maken ligt ook binnen jouw mogelijkheden!

Met ABCinema leer je op speelse en eenvoudige wijze alles over filmen met een drone, de historie van de film, het monteren, camerastandpunten en -shots, de technieken en nog veel meer. ABCinema leest als een boek en kijkt als een film. Het biedt zeer veel extra’s ten opzichte van een statisch lesboek omdat tekst en filmbeeld geïntegreerd zijn. Leer in je comfortabele huisomgeving, op het moment dat het jou uitkomt.

Wordt jouw Youtube-film de nieuwste hit?

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone waarmee zelfs gefilmd kan worden in full-HD. Maar met alleen filmen ben je er nog niet. Met ABCinema leer je professionele filmpjes maken waarbij kijkers geboeid blijven kijken en deze bijvoorbeeld te plaatsen op YouTube of Vimeo.

ABCinema bestaat uit 13 hoofdstukken, totaal meer dan 350 pagina’s educatieve tekst en meer dan 14 uur aan filmfragmenten. Het bevat een grote verzameling bekende en onbekende filmfragmenten vanaf 1878 tot nu. Elk fragment dient als voorbeeld van een nieuwe ontdekking: filmtaal, montage, camerabeweging, beeld-uitsnede, geluid, sprekende film, kleurenfilm, acteermethode, etc.

Deze online filmcursus biedt:

- Honderden beroemde filmfragmenten
- Theorie én praktijk
- Eenvoudige bediening, gebruiksvriendelijk
- Scenarioschrijven en verteltechnieken
- Tips voor filmen met een drone en je eigen familie- of vakantiefilms
- De geschiedenis van de film
- Instructiefilms en oefenmogelijkheden
- Camera, licht, geluid en compositie
- Meer dan 80 uur kijkplezier

Hoe werkt het?

Stap 1. Rond de bestelling af
Stap 2. Je ontvangt de voucher in je mail
Stap 3. Ga naar de verzilverpagina
Stap 4. Vul je licentiecode in en controleer dat het bedrag 0 wordt.
Stap 5. Maak je account aan
Je hebt na verzilveren levenslang toegang tot de cursus.

;