• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

FLOW PAPER LOVERS PAKKET

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Paper lovers pakket

Het Book for Paper Lovers is inmiddels onze mascotte geworden, waarmee we als Flow vertellen: zie je wel dat papier nog leeft.  Een boek zonder tekst, met alleen maar papier en meer dan 300 pagina’s vol paper goodies. Plus een speciale editie van het Book for Paper Lovers, dit keer helemaal over eten.

Book for Paper Lovers 7

Iedere editie is weer anders en heeft een eigen thema, maar je vindt er altijd briefpapier, stickers en kaartjes, vouwprojecten, posters om op te hangen en schrijf- en inkleurruimte. Dat alles gemaakt door illustratoren van over de hele wereld. De zevende editie is opnieuw een verzamelplek voor honderden pagina’s met moois – verdeeld over drie hoofdstukken:

  • Re-post: Met spullen voor post maken én krijgen, zoals briefpapier, stickers en vouwenveloppen.
  • Re-use: met paper goodies die je helpen bij het hergebruik, zoals etiketten en labels.
  • Re-joice: Met van alles om dingen te vieren, zoals slingers, naamkaartjes en inpakpapier.

Productspecificaties:

Aantal pagina's: 300+
Productafmetingen: 24,5x19 cm
Bindwijze: Paperback

Taal: Nederlands en Engels

Paper Book for Food Lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers. Met illustraties van creatieven over de hele wereld en paper goodies die je kunt gebruiken bij stay at home etentjes, (digitale) borrels en verjaardagsfeestjes zodra dat weer kan. Zoals posters voor aan je keukenmuur, cadeauzakjes voor zelfgebakken koekjes, naamkaartjes voor op je gedekte tafel, papier voor boodschappenlijstjes en uitnodigingen.

En nog meer extra’s: een boekje in de vorm van een sardineblikje, caketoppers om je taart mee te versieren, een Portugese pop-upkeuken en een diorama van een Japans noodlerestaurantje.

Productspecificaties:

Aantal pagina's: 150+
Productafmetingen: 24,5x19 cm
Bindwijze: Paperback

Taal: Nederlands en Engels

;