Flow Women That Matter
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

FLOW WOMEN THAT MATTER

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Women that Matter: een ode aan vrouwen

Stoere vrouwen zijn de rolmodellen van nu, en zo ontzettend nodig, want wat zo vanzelfsprekend lijkt (gelijke kansen voor iedereen), is dat helaas nog niet. Vandaar dat wij heel blij worden van Instagram-hashtags als #feminist, #feminism, #womenempowerment, #takeaction en #equalrights.

Al tien jaar brengen we in Flow een ode aan vrouwen die ons inspireren. Van Virginia Woolf tot Eleanor Roosevelt. Van Colette en Peggy Guggenheim tot Patti Smith. Door de geschiedenis heen vielen ze op door hun talent, doorzettingsvermogen en anders-dan-anders-aanpak. In de special vind je antwoord op de vragen: wat zijn de verhalen van hun levens, hoe groeiden ze op, van wie hielden ze, waar haalden ze hun inspiratie vandaan en hoe vonden ze de kracht om tegen de stroom en de tijdgeest in te gaan?

47 inspirerende vrouwenlevens

In Women that Matter lees je de verhalen van zo'n 47 vrouwen; over hoe ze het verschil maakten en welke lessen we vandaag de dag nog van ze kunnen leren. De special is een verzameling van eerder gepubliceerde Flow-verhalen, geüpdatet en aangevuld met onder meer artwork van illustratoren die hun heldin uit de geschiedenis tekenden.

Plus paper goodies zoals je van Flow gewend bent: een 'ideas that matter'-notebook, women-quotestickers en een poster.

Wat Flow-lezers zeggen:

''Net gekocht. Wat een prachtige special! Niet alleen mooie foto’s en tekeningen, maar ook interessante artikelen. Vooral blij met 30 pagina’s #Parijs: “De vrouwen van de linkeroever”. En wat een creatieve kaft (=poster)! #Flow #Parijs #Paris #vrouwen #femmes'' - food_translator_dutch op Instagram.

''Prachtig boek hebben jullie weer gemaakt vol verhalen van bijzondere vrouwen. Wat een inspiratie ❤️'' - feelgoodmomentsbyanna op Instagram.

Productspecificaties:

Aantal pagina's: 178
Productafmetingen: 21x20,5cm
Bindwijze: Paperback 
Taal: Nederlands

;