• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Het Groeicollege: voor ondernemers met groeiambitie

Start 19 april €1566,95
Zet jouw bedrijf in de groeistand via een praktisch programma Leer van wetenschappelijke experts en topondernemers In acht maanden tijd doelgericht aan de slag met jouw groeiplan
Het Groeicollege is er voor ondernemers met ambitie. Die continue aan hun persoonlijke- en bedrijfsgroei willen werken. Ondernemers die hun bedrijf willen innoveren, klaar maken voor de toekomst, ondernemers die zichzelf continu willen doorontwikkelen en die kennis en ervaring op hun team willen overbrengen. Deelname zal gegarandeerd leiden tot groei! Ben erbij! Er is plek voor maar 100 ondernemers.
De getoonde prijs is inclusief BTW. De prijs excl. BTW is € 1295,-. Tweede persoon van hetzelfde bedrijf krijgt 50% korting.

Voor veel ondernemers is het belangrijker dan ooit om in te spelen op de kansen die voor je liggen. Om nieuwe producten of diensten op de markt te brengen, je productieprocessen te vernieuwen of een slimmer verdienmodel te ontwikkelen. Nieuwe groeipaden ontdekken en bewandelen is een must. Kortom: je moet bouwen aan een gezond groeibedrijf. Speciaal voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap met hun bedrijf hebben De Ondernemer, nlgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship Het Groeicollege ontwikkeld.

Download hier de informatiebrochure.

Het Groeicollege is een unieke samenwerking tussen wetenschap en praktijk, met cases van diverse voorbeeldondernemers als Pieter Zwart (Coolblue) en Jitse Groen (Takeaway.com) uitgelegd en onderbouwd door topspecialisten als prof. dr. Justin Jansen (hoogleraar Ondernemerschap) en prof. dr. Tom Mom (hoogleraar Strategische Groei). Ook is groei-expert Kees de Jong (initiatiefnemer nlgroeit) nauw betrokken bij de ontwikkeling van het groeiprogramma en zullen diverse topondernemers vanuit nlgroeit deelnemen als jouw mentor. Deelname leidt gegarandeerd tot groei van jou als ondernemer én je bedrijf!

Het hele programma is volledig digitaal en bestaat uit zowel hoor- als werkcolleges. Het hoorcollege wordt 'on-demand' beschikbaar gesteld en is op ieder gewenst moment te bekijken. Het online werkcollege is een live moment, twee weken na de plaatsing van het hoorcollege, op een vastgestelde datum en tijdstip. De betreffende data staan genoemd in de informatiebrochure. De start is 19 april, hiervoor zijn slechts 100 plekken beschikbaar.

Het Groeicollege is een initiatief van:

De Ondernemer
NLGroeit
Erasmus Centre for Entrepeneurship

Het programma:

Groeicollege 1: Verken je groeilandschap. 
Prof. dr. Justin Jansen - Hoogleraar Ondernemerschap, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
Groeicollege 2: Ontdek je groeiformule. 
Prof. dr. Tom Mom - Hoogleraar Strategische Groei, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
Groeicollege 3: Groeifinanciering
Dr. Arjen Mulder - Universitair docent Financieel Management, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
Groeicollege 4: De betrokken klant
Prof. dr. Yvonne van Everdingen - Hoogleraar Marketing en Innovatie, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
Groeicollege 5: Digitalisering en nieuwe verdienmodellen
Dr. Robert Rooderkerk - Universitair Hoofddocent Operationele Processen, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
Groeicollege 6: Groei Leiderschap
Dr. Ferdinand Jaspers - Programma Directeur, Erasmus Centre for Entrepreneurship
Groeicollege 7: Talentontwikkeling. Fuel the engine and light the fire
Prof. dr. Lidewey van der Sluis - Hoogleraar Talent Management, Nyenrode Business Universiteit
Groeicollege 8: Versnel de groeimotor
Prof. dr. Justin Jansen - Hoogleraar Ondernemerschap, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
Afsluitende live collegedag
Het live groeicollege is de afsluiting van de collegereeks. De highlights van het online programma en top ondernemers van Nederland delen hun ervaringen.

;

Praktische informatie

Het Groeicollege biedt een mix van inspirerende en praktische colleges door hoogleraren die bekend staan als dé expert op hun vakgebied en dagelijks ondernemers begeleiden in het bereiken van hun groeiambities. Ieder college heeft zijn eigen kenmerkende waarde in deze reeks bestaande uit:

- Online hoorcollege, waar het onderwerp behandeld wordt door de docent en voorbeeldondernemer. Dit hoorcollege van ca. 60 minuten wordt aan het begin van elk college ‘on-demand’ beschikbaar gesteld. Deelnemers kunnen het hoorcollege op ieder gewenst moment bekijken.

- Online werkcollege, met ruimte voor vragen aan de docent en deelname aan een peer-groep van ondernemers om hun gezamenlijke uitdagingen bespreken. Bij de werkcolleges ligt de focus op samen beter worden waardoor deelnemers een hecht team van gelijkgestemden worden. Hierdoor leer je ook van collega ondernemers en bouw je je netwerk uit.  Het online werkcollege is een live moment op een vastgestelde datum en tijdstip en cruciaal voor het opstellen van het groeiplan. Zie de betreffende data in de informatiebrochure. Het werkcollege is altijd van 19.30 uur tot 21.15 uur.

- Het maken van de opdrachten moet zelfstandig worden uitgevoerd vanaf het moment dat het hoorcollege is bekeken en het werkcollege zal starten. De tijdsinvestering zal per college verschillen. Gemiddeld genomen is dit 4 uur.

Aan het einde van Het Groeicollege beschik je over een concreet en volledig persoonlijk Groeiplan, geoptimaliseerd door een mentor, en een certificaat vanuit de Erasmus Universiteit. Zo kan jouw groei direct een vlucht krijgen! We sluiten af met een live collegedag in november waar deelnemers en docenten elkaar ontmoeten tijdens een dag vol inspiratie. Het hele programma is volledig digitaal en start op 19 april.

De prijs voor deelname aan Het Groeicollege voor 1 persoon is € 1.295,- exclusief BTW. Bij afrekening wordt de prijs inclusief 21% BTW getoond: € 1.566,95. Een tweede persoon van het zelfde bedrijf krijgt 50% korting. De prijs voor 2 personen is dan € 1.940,- exclusief BTW (€ 2.347,40 incl BTW).

Genoemde prijzen gelden alleen voor de collegereeks startend in april 2021. Men ontvangt twee boeken (Gezond Groeien in 5 stappen en ‘Groter Groeien’. Eventuele andere leermiddelen (video, samenvattingen etc.) worden online ter beschikking gesteld. Andere boeken zijn niet inclusief.

Nadat je besteld en betaald hebt, ontvang je direct een bevestiging daarvan, met een BTW factuur. In de dagen daarna ontvang je van ons via e-mail meer informatie over de verdere gang van zaken.

Voor specifieke informatie of vragen over Het Groeicollege of De Ondernemer Academy algemeen zijn wij bereikbaar via academy@deondernemer.nl. Wij beantwoorden op werkdagen e-mail binnen 24 uur.

Start 19 april
€1566,
95