• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online cursus | Microsoft expert

90% KORTING €399,- €39,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Wil jij graag in jouw Office vaardigheden investeren? Dan is de cursus 'Microsoft expert' de uitkomst! Deze cursus, bestaande uit 7 trainingen, bestel je nu voor maar €39,-.
De cursus wordt aangeboden door Interplein.

Microsoft Office expert
Microsoft Office is essentieel op de werkvloer en in je privéleven. Daarin zijn Word, Excel en Powerpoint koplopers. Denk maar aan een sollicitatiebrief of cv, een grafiek of zelfs een presentatie geven. Dit is ondenkbaar zonder bovenstaande programma's. Wil jij je kennis van deze programma’s (verder) uitbreiden? Dan is deze cursus jouw online expert!

Excel*
De training Excel bestaat uit “Rekenen met Excel”, “Functies en grafieken”, “Excel als database” en “Subtotalen, draaitabellen en macro´s”. Maar we gaan nog een stapje verder! Want tijdens deze training worden je ook 9 online marketing templates aangeboden om het marketingbudget van jouw zaak goed onder controle te hebben. Ook templates voor SEO, Adwords en Social Media komen aan bod.

PowerPoint*
De training Powerpoint stelt je in staat om alle conclusies die je via Excelberekeningen kan trekken in een leuke presentatie te gieten. Hier krijg je diavoorstellingen, animaties, overgangen, afbeeldingen invoegen en zoveel meer onder de knie.

Word*
Je bijhorende speech voor tijdens de presentatie? Die staat netjes in Microsoft Word natuurlijk. Behalve tekst(formaat) worden je natuurlijk ook de beginselen van lay-out, WordArt enz. aangereikt. Knallen maar!

*Software is niet inbegrepen in de cursus. Wel krijg je een jaar toegang tot Office 365 E5. Je mag deze op 5 computers gebruiken. E5 is de meest uitgebreide versie en bevat naast de bekende trainingen ook heel veel extra's zoals: Skype, Teams, Microsoft Defender, Office Delve, SharePoint, Microsoft Steam, Yammer, Microsoft Planner en nog zo’n 10 minder bekende programma’s. Deze is naast Windows en Mac ook voor Chromebook. Wil je liever eerst de basistraining doen? Kijk dan hier

Studieprogramma
Deze cursus bestaat uit 7 trainingen. Elke training is los te volgen en bestaat uit verschillende leermiddelen. Hieronder vind je het overzicht van de trainingen:
- Microsoft Word cursus
- Microsoft Excel
- Microsoft Excel Spreadsheet Hack Course
- Microsoft Powerpoint cursus – inclusief templates en extra materiaal
- Windows 10 cursus
- Internetveiligheid 23 videos
- Internet Security

Voordelen
Een cursus is natuurlijk altijd goed voor de zelfontwikkeling. Daarnaast heeft deze cursus nog andere voordelen:
✓ Staat goed op je CV
✓ Cursus is voornamelijk in het Nederlands en eenvoudig Engels
✓ 100% online cursus, dus studietijd zelf in te delen

Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor het Microsoft expert pakket**

**Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. 

De cursus wordt aangeboden door Interplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert.

 

;
90% KORTING
€399,
00
€39,
00