• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, vlakbij Rotterdam CS. Laat u verrassen door deze wonderlijke wereld vol prachtige verhalen en details. Hier toont een kleine wereld waarin zij groots is. Miniworld Rotterdam biedt een onverwacht verrassend dagje uit. Deze publieksprijswinnende attractie toont een wereld in het klein, vol met mooie en vaak grappige details. Ontdek op unieke wijze wereldstad Rotterdam, zowel van toen als nu, inclusief haar prachtige havens en omringende, typisch Nederlandse landschappen zoals Kinderdijk en uitgestrekte polders.

Een ware beleving

Wat eens begonnen is als een droom van een avontuurlijke hobbyist is door het enthousiasme, maar ook het harde werken van een ondernemer, uitgegroeid tot een onvergetelijke beleving voor jong en oud. Voor iedereen is er wel wat te beleven. Voor volwassenen is het een feest van herkenning door de cultuur historische gebouwen die door het eigen atelier zijn gefabriceerd. Voor kinderen is een bezoek aan Miniworld Rotterdam een ware beleving, mede dankzij een speurtocht die in de miniatuurwereld is uitgezet. Maar ook door de avonturen van de 27.000 minibewoners en de vele drukknoppen waardoor je zelf de miniatuurwereld tot leven kan brengen.  De miniatuurwereld zit vol verhalen en anekdotes, maar is ook leerzaam. De informatieborden nemen de bezoeker mee in thema’s als duurzaamheid en watermanagement.

Groot in het kleinste detail

Laat je meevoeren in deze wonderlijke wereld van zo’n 600m2 met herkenbare Nederlandse landschappen met vele scènes die uw fantasie prikkelen. Let op! In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Duizenden lampjes zorgen voor een verlichte nacht die 4 minuten duurt. Overal waar je kijkt zie je treinen en vrachtauto’s rijden. In de stad rijden de trams en de bussen van de RET. Alles lijkt in beweging! Hier toont een kleine wereld waarin zij groots is.

Hoe werkt het?

1. Koop een voucher in onze webwinkel
2. Reserveer via https://miniworldshop.nl/reserveren/
3. Hier vul je jouw barcode in, kies je een dag en tijdstip van aankomst per bezoeker.
4. Print je tickets uit en neem deze mee naar Miniworld. Hier worden de tickets gescand en ingenomen.

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol verplicht. Hier lees je alle informatie over de maatregelen. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020. 

;

Praktische informatie

Miniworld Rotterdam

Locatie

Weena 745
3013 AL Rotterdam
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Klik hier voor actuele openingstijden.

Handig om te weten

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31-12-2020.
- Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang.
- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
- Tickets zijn niet inwisselbaar tegen contanten.
- Reservering voor datum en tijd is verplicht.