• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
STAY SAFE €41,25
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Heb jij zin in de festivals komend jaar? Koop dan nu een Stay Safe voucher voor Soul Live Festival. Dit is een reeks indoor events, die de beste oude en nieuwe soul, funk, r&b, disco en soulful house live brengt.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Soul Live Festival

Soul Live is een reeks indoor events, die de beste oude en nieuwe soul, funk, r&b, disco en soulful house brengt. Een mix van live artiesten, bands en dj’s treed voor Soul Live op. Heb jij alweer zin in de festivals komend jaar? Koop dan nu een Stay Safe voucher voor Soul Live Festival en swing mee bij de eerstvolgende editie. Je koopt de Stay Safe voucher al voor €41,25.

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu vouchers kopen voor Soul Live Festival voor €41,25. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw vouchers verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenement en ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de vouchers doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie- en betalingskosten in rekening gebracht.

;
STAY SAFE
€41,
25