• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Hotelovernachting bij NH Hotels

2 PERS. + ONTBIJT €100,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Ga een nachtje weg met z'n tweeën! Keuze uit 32 hotels in Nederland, België en Luxemburg. Voor maar €100,- inclusief ontbijt! Gekochte vouchers zijn t/m 19 december 2021 geldig.
De gekochte voucher is geldig voor twee personen voor een overnachting t/m 19 december 2021. De getoonde prijs is incl. uitgebreid ontbijtbuffet en reserveringskosten.

Een hotelovernachting voor 2 personen in één van de 32 deelnemende NH hotels 

Zin in een nachtje weg? Met de NH Hotels voucher kun je met 2 personen overnachten in een selectie van de NH hotels in Nederland, België en Luxemburg. Ga er even lekker tussenuit en geniet bijvoorbeeld op de Veluwe, in een leuke stad of aan de kust. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn het restaurant, de bar en verschillende faciliteiten gesloten. Ontbijt, lunch en diner kunnen worden afgehaald. Klik hier voor meer informatie.

NH Hotels voucher:

- Inclusief ontbijt 
- Inclusief toeristenbelasting
- Geldig voor een verblijf op vrijdag, zaterdag of zondag of tijdens lokale schoolvakanties in 2021

Deelnemende hotels

Je hebt de keuze uit 32 NH hotels in Nederland, België en Luxemburg. Bekijk hier de complete lijst met hotels of vind een hotel bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?

- Na aankoop ontvang je jouw vouchercode per e-mail. Met deze unieke vouchercode kun je online jouw reservering maken. Let op: er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar. 
- Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data. Je kunt de beschikbaarheid bekijken en boeken op het moment dat je in het bezit bent van een voucher.
- De voucher is geldig tijdens weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) en lokale schoolvakanties t/m 19 december 2021, op basis van beschikbaarheid voor deze actie.  
- Bekijk hier de overige voorwaarden.

Door de situatie omtrent Covid-19, is de geldigheid van de vouchers verlengd. De vouchers zijn nu geldig t/m 19 december 2021. Als je al een reservering hebt gemaakt, annuleer deze dan niet, maar neem contact op met het betreffende hotel om jouw reservering te verzetten naar een andere datum en/of deelnemend hotel.  Uiteraard doet NH Hotels er alles aan zodat je veilig kunt overnachten in de hotels. Lees hier alles over 'Feel Safe at NH'.

;

Praktische informatie

 

Handig om te weten

Deelnemende NH Hotels

Nederland
Amersfoort - NH Amersfoort
Amsterdam - NH Amsterdam Centre
Amsterdam - NH Amsterdam Noord
Amsterdam - NH Amsterdam Zuid
Amsterdam - NH Museum Quarter
Amsterdam - NH Schiphol Airport
Arnhem - NH Rijnhotel
Bussum - NH Jan Tabak
Capelle - NH Capelle
Den Haag - NH Den Haag
Eindhoven - NH Collection Eindhoven Centre
Groningen - NH Groningen
Maastricht - NH Maastricht
Naarden - NH Naarden
Noordwijkerhout - NH Leeuwenhorst
Nunspeet - NH Veluwe Sparrenhorst
Rotterdam - NH Atlanta Rotterdam
Rotterdam - nhow Rotterdam
Utrecht - NH Centre Utrecht
Utrecht - NH Utrecht
Veldhoven - NH Koningshof
Waalwijk - NH Waalwijk
Zandvoort - NH Zandvoort
Zoetermeer - NH Zoetermeer

België
Antwerpen - NH Collection Antwerp Centre
Brussel - NH Brussels Airport
Brussel - NH Brussels Bloom
Brussel - NH Brussels Louise
Gent - NH Gent Belfort
Mechelen - NH Mechelen

Luxemburg
NH Luxembourg

Frequently Asked Questions

- Geldig tijdens weekenden (vrij/za/zo) en lokale schoolvakanties t/m en 19 december 2021, op basis van beschikbaarheid voor deze actie.
- Geldig voor een overnachting in een standaardkamer met maximaal 2 personen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting in de deelnemende hotels. 
- Voor deze actie is een beperkt aantal kamers beschikbaar. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode. 
- Gemaakte reserveringen kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Reserveringen kunnen alléén online gemaakt worden via deze pagina met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. 
- De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Vind een locatie in de buurt

Toon meer resultaten

2 PERS. + ONTBIJT
€100,
00