• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

The Albus verblijf en diner

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Verblijf en dineer in luxe

The Albus heeft alles voor een nachtje weg in eigen stad of land. Begin je verblijf met een glas Cava bij check-in. Ontspan in je design kamer en bereid je voor op een diner in ons eigen Senses restaurant door Michelin beoordeeld. Op TripAdvisor staat Senses op plek 2 van de luxe restaurants in Nederland.

Elk gerecht kan worden aangevuld met een bijpassend glas wijn zodat de creaties van de chef voor een nog betere smaakbeleving zorgen. Eenmaal voldaan van het diner kun je uiteraard de rust opzoeken in je kamer maar ook nog even een digestief nemen in onze hotelbar. Rust uit in luxe, word wakker met een heerlijk ontbijt op bed en geniet van de extra late check-out. The Albus verwelkomt je graag!

Hoe werkt het?

- Bestel je voucher via de groene 'bestel nu' button hierboven op de website.
- Je ontvangt per mail jouw voucher.
- Reserveer per email via reservations@albushotel.com met jouw unieke code
- Print je voucher en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst wordt jouw unieke voucher gecontroleerd op geldigheid.

;

Praktische informatie

The Albus Hotel

Locatie

Vijzelstraat 49
1017 HE Amsterdam
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Contact

Bij vragen over beschikbaarheid kun je contact opnemen met Albus hotel.
Telefoonnummer: +31 (0)20 530 6200
E-mailadres: welcome@albushotel.com

Bekijk hier de opties omtrent parkeergelegenheid.

Handig om te weten

Parkeren

Parkeren
1. The Albus Hotel biedt parkeren bij WeParc voor een lagere prijs dan lokale parkeerplaatsen. Je kunt je naam, telefoonnummer, kenteken, check-in datum en tijd mailen en het hotel zorgt ervoor dat er een chauffeur klaarstaat bij de hoofdingang om jouw auto te parkeren. Dit kost €40,- per dag, voor elke daaropvolgende dag betaal je €25,-.

2. Je kunt je auto ook parkeren bij Parking The Bank. Deze parkeerplaats zit op vijf minuten loopafstand van het hotel en bevindt zich in Amstelstraat 12. De gasten van het hotel krijgen korting. 8 uur parkeren kost €30,- en 4 uur parkeren kost €15,-. Je kunt je kortingsvoucher ophalen bij de receptie.

3. Je kunt ook parkeren bij de P+R locaties net buiten het centrum voor €8,- per 24 uur. Met metro 52 ben je binnen 10 minuten bij het hotel. Vanaf Vijzelgracht of Rokin is het 8 minuten lopen naar het hotel.

Voorwaarden

- Geldig op basis van beschikbaarheid voor deze actie. afhankelijk van de gekochte voucher: van zondag tot en met donderdag of op vrijdag en zaterdag.
- Geldig voor een overnachting in een splendid city kamer met maximaal 2 personen, inclusief 4 of 5 gangen diner, ontbijt, toeristenbelasting en een late check out tot 17.00 uur.
- Voor deze actie is een beperkt aantal kamers beschikbaar. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode.
- Gemaakte reserveringen kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Reserveringen kunnen alléén per email gemaakt worden via reservations@albushotel.com met de unieke code.
- Er zijn geen reserveringskosten van toepassing.
- De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Vanaf