• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online masterclass | De eeuwige zoektocht naar geluk - 11 maart

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Deze masterclass kan helaas niet doorgaan vanwege een te klein aantal aanmeldingen. 

De eeuwige zoektocht naar geluk: wat is dan precies gelukkig zijn?

Wat zijn de drie grootste misvattingen omtrent geluk? Je kunt tegenwoordig Instagram niet openen, een magazine openslaan of de Xenos binnenlopen, of je vindt wijze leuzen over geluk. We willen allemaal een gelukkig leven, maar wat is dit eigenlijk? En hoe combineren we dit met een druk werkleven? In deze keynote maakt Thijs een einde aan de fabels omtrent geluk. Je ontdekt praktische tips en tools om in je werk én privéleven meer geluk te ervaren.

Bestel nu je ticket incl. boek Hoe de fuck vind ik geluk? voor €49,95. Ook te bestellen zonder boek voor €29,95. 

Datum van de online masterclass

Donderdag 11 maart 20:30-21:30 uur
Let op: de tijd is een indicatie. De online masterclass zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is ondernemer en geluksonderzoeker en is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland op het gebied van geluk en succes. Hij heeft meer dan 200 experts over dit onderwerp geïnterviewd. Met zijn uitverkochte theatershows heeft hij heel Nederland laten kennismaken met een combinatie van inspiratie en entertainment. Tijdens deze digitale lezing gaat hij in op thema’s als ‘geluk’ en ‘veerkracht’ in deze bijzondere periode.

Boek 'Hoe de fuck vind ik geluk?'

Je kun de online masterclass koppelen aan zijn boek Hoe de fuck vind ik geluk? voor een meerprijs van €20,-. Klik hier voor meer informatie over het boek. Het boek wordt na de online masterclass verzonden.

Deze online masterclass van Thijs Lindhout is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op donderdag 11 maart krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van de online masterclass hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat de online masterclass begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, de online masterclass start vanzelf.
Stap 5. Tijdens de online masterclass kun je via de chat vragen stellen aan Thijs Lindhout.

Belangrijke informatie

- Je hebt geen speciale software nodig hebt om de online masterclass te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.
- De kaartverkoop sluit om middernacht de dag voor het college. Op de dag van het college is het niet meer mogelijk een ticket te kopen.
- Het is niet mogelijk het college later terug te kijken.

;

Handig om te weten

Hoe the fuck vind ik geluk?

Er is geen stappenplan naar geluk, vindt inspirator Thijs Lindhout. In Hoe the fuck vind ik geluk? daagt hij je uit – op basis van zijn eigen ervaringen – op zoek te gaan naar wat jou gelukkig maakt.

In de ogen van inspirator Thijs Lindhout is het leven niet volledig maakbaar en is geluk geen keuze. Na het bezoeken van tientallen seminars van geluksgoeroes en het interviewen van 180 BN’ers, geluksexperts en ervaringsdeskundigen kwam Thijs erachter dat er in het leven vier thema’s zijn die de rode draad vormen bij ieders persoonlijke zoektocht naar geluk, te weten actie, mindset, liefde en verbinding.

In het boek Hoe de fuck vind ik geluk? neemt Thijs je mee in deze thema’s vol met concrete inzichten en oefeningen voor de lezer, en met hilarische anekdotes over zijn eigen leven. De zoektocht naar jouw eigen geluk begint bij dit boek. Door middel van het volgen van de stappen uit het boek, kom je erachter waar jij gelukkig van wordt.

Nederlands | Paperback | 224 pagina's

Vanaf