• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online college | Samen met Paul Vugts de onderwereld in

+ GRATIS EBOOK €24,95
Exclusieve deal Topspreker en expert in zijn vakgebied Live en interactief
Paul Vugts vertelt in dit online college zijn persoonlijke verhaal en doorspekt dit met de smeuïgste verhalen over de georganiseerde misdaad in Nederland - van grote namen als Ridouan Taghi en Willem Holleeder. Dit online college vindt plaats op donderdag 28 januari van 20:30 tot ca. 21:45. Bestel tot 21 januari je early bird ticket met €5 korting.

Samen met Paul Vugts de onderwereld in: het grote Taghi- en Holleeder-college

Een online college over de onderwereld, gegeven door een van de grootste misdaadjournalisten van Nederland. Paul Vugts vertelt ons hoe je carrière maakt als crimineel en welk pad criminelen in Nederland bewandelen. Wat als je als journalist verslag moet doen van moorden? Ruim een half jaar ging Paul Vugts met strenge beveiliging door het leven. Wat doet dat met je? Hij vertelt ons zijn persoonlijke verhaal en doorspekt dit met de smeuïgste verhalen over de georganiseerde misdaad in Nederland - van grote namen als Ridouan Taghi en Willem Holleeder.

Bestel tot 21 januari je early bird ticket met €5 korting! Na 21 januari geldt de reguliere prijs van €29,95. 

Datum van het online college

Donderdag 28 januari om 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. Het online college zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Paul Vugts

Paul Vugts (1974) werkt sinds jaar en dag als misdaadjournalist en -verslaggever en schrijft voor onder andere Het Parool. Hij schreef meerdere boeken, waaronder De strijd tegen de Amsterdamse onderwereld, waar hij de Persprijs Jacques van Veen mee won. Dit jaar maakte hij De Taghi Podcast over Ridouan Taghi, een van de meest beruchte criminelen van Nederland. Paul zat in paar jaar geleden een tijd ondergedoken wegens doodsbedreigingen aan zijn adres.

Dit online college van Paul Vugts is exclusief voor lezers!

Na het online college is vanaf 28 januari t/m 4 februari het boek Afrekeningen van Paul Vugts gratis te downloaden als e-book (winkelwaarde € 9,99). Wil je liever het papieren boek? Dan krijg je €2,- korting én gratis verzending. Na het boeken van het online college, krijg je een link waar het boek te koop is.

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van het online college met daarin de verdere instructies (voor aanschaf van het ebook/boek).
Stap 3. Op donderdag 28 januari krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van het online college hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat het online college begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, het online college start vanzelf.
Stap 5. Tijdens het online college kun je via de chat vragen stellen aan Paul Vugts.

Je hebt geen speciale software nodig hebt om het online college te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.

;
+ GRATIS EBOOK
€24,
95