• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
TOT 55% KORTING Vanaf €19,99
Puzzel Persoonlijk 500 of 1000 stukjes
Een persoonlijke fotopuzzel zorgt voor meer plezier tijdens het puzzelen. De puzzel met foto is verkrijgbaar in wel 500 of 1000 stukjes, wat urenlang vermaak garandeert! De puzzel foto die je hebt uitgekozen krijgt een haarscherpe afdruk op de puzzelstukjes.
Prijzen zijn exclusief €6,95 verzendkosten per bestelling. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd 5-6 werkdagen.

Originele fotopuzzel voor meer plezier

Puzzelen is nog steeds een hobby voor jong en oud. Samen met je familie en vrienden (of alleen) kun je even heerlijk tot rust komen tijdens het leggen van de puzzel. En wat is er nou leuker tijdens het puzzelen dan het leggen van je eigen foto? Stukje voor stukje breng je de herinnering bij elkaar die verstopt zit in de foto. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vakantiefoto, natuurfoto, foto met je partner of afbeelding van je huisdier. Een persoonlijke foto op puzzel afdrukken is dus echt een aanrader. Fotoproducten zorgt er dan voor dat jouw fotopuzzel van de best mogelijke kwaliteit is, zodat je echt kunt genieten van het puzzelen. De puzzel met foto wordt geleverd in een grote doos, waar de afbeelding die jij geüpload hebt ook op wordt afgedrukt. Zo heb je een goed voorbeeld bij het samenstellen van de fotopuzzel.

Voordelig een puzzel met foto bestellen

In de besteltool van Fotoproducten vind je meerdere opties om jouw puzzel foto te personaliseren. Allereerst kun je dus zelf kiezen welke afbeelding je wil laten bedrukken, deze kun je uploaden vanaf je mobiel, tablet of PC. Mocht je niet precies weten of de kwaliteit van de afbeelding hoog genoeg is, kun je deze laten controleren. Kies dan voor een fotocontrole in de besteltool. Ook heb je de keuze uit twee verschillende varianten. Allereerst is er de fotopuzzel 500 stukjes, met afmetingen van 48 bij 34 centimeter. Daarnaast is er de fotopuzzel 1000 stukjes, met afmetingen van 68 x 48 centimeter. Wanneer je zoveel mogelijk uren wil steken in het maken van de puzzel, is de fotopuzzel 1000 stukjes uiteraard de beste optie. Beide puzzels hebben een dikte van 2,2 millimeter.

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je fotopuzzel kan maken en bestellen. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

Aantal stukjes en formaten:

-500 stukjes (48 x 34 cm)
-1000 stukjes (68 x 48 cm)

;

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto voor op jouw puzzel. De website link staat op je voucher.
Stap 3: upload je foto/ontwerp.
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

TOT 55% KORTING
Vanaf
€59,
95
€19,
99