• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen we een bericht van de organisatoren van het evenement:

UPDATE
Naar aanleiding van de verlenging van de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus, kan de Foute Party op 26 en 27 juni van dit jaar helaas niet doorgaan. Dat is nog eens wat je noemt een Foute Partypooper! Uiteraard gaat de gezondheid van jou en alle andere feestvierders voor.

Zien we je in 2021?
Dit besluit betekent uiteraard niet het einde van de Foute Party: in 2021 maken we er weer als vanouds een fantastisch knalfeest van. En wel op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021. Een voordeel: we hebben nu extra veel tijd om te zorgen dat het opnieuw een klapper van een editie wordt!

Tickets
Je tickets blijven geldig voor de editie van 2021. Dit geldt zowel gekochte als gewonnen tickets. Dus zet de nieuwe datum alvast in je agenda en breng ook direct je vrienden, collega's, familie met wie je gaat op de hoogte.

Binnenkort ontvang je van ons een mail met informatie over je nieuwe ticket(s). Wil je liever je geld terug? Geen probleem, in diezelfde mail kun je ook daar meer informatie over vinden. We hebben eventjes de tijd nodig om alles in orde te maken en hopen daarin op je begrip.

Sweet Sixteen
Volgend jaar bestaat de Foute Party 16 jaar. We hebben nu al plannen voor onze ‘Sweet 16’, uiteraard zoals je van ons gewend bent met internationale topartiesten gecombineerd met de beste foute acts van eigen bodem!

Top 500
Ondanks dat de Foute Party 2020 niet door kan gaan, is eind juni wel gewoon de Q-top 500 van het Foute Uur te horen. Dus één ding is zeker: op de radio wordt het in ieder geval een groot feest.

Het foutste evenement van het jaar
Het leukste feest van het jaar staat ook in 2020 in de agenda: de Qmusic Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni! Een avond vol met nummers uit het Foute Uur van Qmusic met natuurlijk de Qmusic-dj's en optredens van Atomic Kitten, Paul Elstak, Snollebollekes en Gebroeders Ko.

Koop nu je tickets zodat je zeker weet dat je erbij bent eind juni! 

;

Praktische informatie

Qmusic Foute Party

Locatie
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
Bekijk de routebeschrijving

Data
Vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 van 20.00 tot 03.00 uur

Minimumleeftijd
18 jaar. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden.

Rolstoel toegankelijkheid
Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Achterin Hal 1 staat een minder valide deck welke te betreden is voor mensen in een rolstoel.