• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
TOT 70% KORTING Vanaf €9,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Met een tuinposter geef je je tuin, balkon of schutting in een handomdraai weer en frisse uitstraling. De tuinposter wordt aangeboden door Fotoproducten.
Prijzen zijn exclusief €6,95 verzendkosten per voucher. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd is 5-6 werkdagen.

Tuinposter met jouw foto

Met een tuinposter geef je je tuin, balkon of schutting in een handomdraai weer een frisse uitstraling. Altijd al bloemen in je tuin willen hebben die ook in de herfst en winter bloeien? Dan is een tuinposter iets voor jou.

De foto wordt afgedrukt op bisonyl, dit is een soort kunststof zeil of doek. Dit materiaal is erg stevig en kan tegen een stootje, ideaal dus voor buiten. Bestel nu een voucher in onze webwinkel, zodat je bij Fotoproducten je tuinposter kunt maken en bestellen.

Je hebt keuze uit drie formaten:

1. Tuinposter 70 x 50 cm - € 9,99 
2. Tuinposter 100 x 70 cm - €14,99
3. Tuinposter 120 x 80 cm - €18,99

Wil je liever een ronde tuinposter? Kijk dan hier.

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je tuinposter kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

;

Praktische informatie

Tuinposter

Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier!

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto op tuinposter. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerpt
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Wil je ringen in de hoeken laten plaatsen, zodat je de poster makkelijker kunt ophangen? Geef dit aan bij stap vier. Extra accessoires* kun je aankopen na het afronden van stap 3.

* Accessoires en ook het aanbrengen van ringen zijn niet bij de voucher inbegrepen.

TOT 70% KORTING
Vanaf
€33,
00
€9,
99