• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
70% KORTING Vanaf €14,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Met deze set van vierkante foto's vrolijk je heel makkelijk je muur op! Je kunt verschillende foto's kiezen of één foto verdeeld over de vlakken. Bestel nu jouw voucher met 70% korting.
Prijzen zijn exclusief €5,95 verzendkosten per voucher. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd is 5-6 werkdagen.

Vierkante foto's

Met de vierkante foto's kun je gemakkelijk je muur opvrolijken. Kies je mooiste foto's en combineer ze in een collage voor aan je muur. Wil je liever één foto verdeeld over meerdere vierkanten dan kan dit ook. De vierkanten zorgen voor een strakke uitstraling en staan goed in ieder interieur.

Dit krijg je:

- 4, 6 of 10 Muchopix vierkante foto's
- Formaat: 15x15 cm, 19x19 cm of 23x23 cm

Bij de vierkante foto’s zit ook een handig ophangsysteem, zodat je muur niet beschadigd wordt. Wil je meer foto’s of foto’s van een groter formaat? Dan kun je dit aangeven bij het uploaden van je foto’s. De extra kosten hiervoor zijn niet bij deze voucher inbegrepen. In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je foto’s kunt opmaken en bestellen. Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier!

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021. Bestel snel jouw foto's en vrolijk je muur op!

;

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor op de vierkanten. De website link staat op je voucher.
Stap 3: upload je foto/ontwerp.
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

70% KORTING
Vanaf
€55,
80
€14,
99