Winactie

2 x 4 vrijkaarten voor Drievliet

Hoe doe je mee aan de winactie?

Meld je onderaan deze pagina aan op onze nieuwsbrief. En dan zouden we het natuurlijk ook erg leuk vinden als je onze Facebookpagina zou kunnen liken! Ben je al lid van onze nieuwsbrief dan maak je automatisch kans op deze winactie. 

Je kan meedoen tot en met 15 juli 2020, de winnaar zal op 18 juli via social media en mail op de hoogte worden gebracht. Houd onze Facebookpagina dus goed in de gaten! 

Drievliet

Op zoek naar het ideale dagje uit voor de hele familie? Drievliet, in Den-Haag, is een attractiepark waar je ogen en oren tekort komt. 

Sterker nog; al je zintuigen worden er geprikkeld. Bekijk Skull Rock in het CineMagic 5D theater, waar je het gespetter van de zee voelt en de lucht van stinkende kapitein Scabb opsnuift. Maak je een vrije val of wordt je afgevuurd naar de top, beleef het in de Chute, maar je kan ook zelf in actie komen door een fietstocht door de lucht te maken in de Tijdmachine. In de Formule X schiet je binnen twee seconden naar een snelheid van 70 kilometer per uur en in De Kwal ga je echt een paar keer helemaal over de kop. Probeer dan nog maar eens recht te blijven lopen.

Ook voor de allerkleinsten is er veel te beleven. In het gebied Lol Atol kunnen ze gezellig met een treintje, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren of in een sleepbootje om de walvis te redden.

Er is voor iedereen iets leuks te beleven in familiepark Drievliet.

 

WINNAAR 

De winnaar van de twee overnachtingen op luxe 4*-landgoed Duin & Kruidberg is bekend. Manuela Ten Haaf heeft deze prijs gewonnen.